GPS-dropping Scheveningen

Ben jij avontuurlijk ingesteld? Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een

GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben in de strandtent en er verschillende teams gemaakt zijn krijgen jullie een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur. We starten pas met de tocht indien de captains vertrouwd zijn met het apparaat.

Bij de start ontvangt ieder team de coördinaten aan de hand van een mapje en kan de tocht beginnen. In dat mapje staan niet alleen de coördinaten, maar ook de vragen die bij de tocht behoren. Teambuilding, communicatie en een beetje creativiteit behoren tot de benodigde vaardigheden om de tocht tot een succes te volbrengen.

Scheveningen behoort tot de grootste badplaatsen van Noord-West Europa en beschikt sinds 1904 over een haven. Maak tijdens deze GPS-tocht een tour langs de verschillende bezienswaardigheden van deze haven. Je komt bijvoorbeeld langs de oude vissersboten, diverse gezellige terrasjes en de visafslag. Deze tocht zal volledig in het teken staan van Scheveningen.

De GPS-tocht bestaat uit verschillende teambuilding opdrachten en kennisvragen die onderweg te tocht beantwoordt kunnen worden.

Onderweg zullen de instructeurs u opvangen voor 3 teambuilding opdrachten.

Als finale spel zullen we eindigen met de Boeren Beachgolf

Erg populair is het boerengolfen ofwel klompengolf. in de tocht hebben we een groot parcours van 5 holes op het strand of in een duinpan, waar je met je groep in zo min mogelijk slagen het boeren golfparcours aflegt.

Welk team bereikt als snelste de eindbestemming en heeft de meeste punten gescoord na het beantwoorden van de vragen?

Uiteraard is er voor de winnaars een beloning!!

Programma  GPS-tocht:

Het programma kan zelf worden ingedeeld.
-ontvangst
-uitleg spelregels
– Start GPS-tocht
-prijsuitreiking
-eventueel BBQ of een drankje

Tijdsduur  GPS-tocht:

  • 2 – 3 uur

Locaties  GPS-tocht:

ScheveningenKijkduinHoek van Holland
Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Strandtenten GPS-tocht:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Prijs GPS-duindropping

Vanaf 10 personen: €20.-
Vanaf 25 personen: €17,50
Vanaf 50 personen: €15.-
Vanaf 100 personen: €10.-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Dropping “By night”

Maak het spannender door in de avond schemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Bepaalde plekken zijn helemaal donker, gelukkig zit er op de GPS verlichting. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman