Cocktail Shaken Scheveningen
Workshop cocktail shaken Scheveningen

U wordt welkom geheten in zomerse sferen op het strand tijdens de workshop cocktail shaken. Onze cocktail expert zal kort iets vertellen over mixen en shaken van cocktails. 

U hoeft geen professionele bartender te zijn om tijdens een cocktail workshop al de heerlijkste drankjes te mixen. De ervaring die je opdoet tijdens de beginners cocktail workshop kan het begin zijn van een echte hobby, voor de echte fanatici misschien wel het begin van een nieuwe onverwachte carrière. Gedurende twee uur wordt u de kunst van het “cocktail shaken” bijgebracht. U bent zelf de bartender! De cocktail workshop start met een korte uitleg. Hierna is het aan u en neemt u zelf plaats achter de bar om uw eigen cocktail te shaken.

Een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maken het shaken tot een ware belevenis!!

Met de juiste technieken en een mooie decoratie serveert u de perfecte cocktail, en vervolgens kunt u uw cocktail zo snel mogelijk zelf proeven!! De workshop is naast het leren mixen natuurlijk vooral een sociale gelegenheid. Het bevordert de groepsgeest en saamhorigheid binnen de groep.

Programma workshop cocktail shaken:

– Ontvangst
– Korte introductie
– Cocktails maken 3 per persoon

Tijdsduur workshop cocktail shaken:

  • 2 uur

Prijzen workshop cocktail shaken:

Groep vanaf 10 personen : 30,- euro per persoon
Groep vanaf 25 personen : 27,50 euro per persoon
Groep vanaf 50 personen : 25,- euro per persoon

Locaties workshop cocktail shaken:

Strandtenten workshop cocktail shaken:

Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Na uw workshop cocktail shaken

Een cocktail is natuurlijk een perfecte ‘appetizer’. Flitz-events werkt met schillende strandtenten samen op Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland om voor u  complete beachdag samen te stellen. Zo kan de workshop cocktail shaken gecombineerd worden met een BBQ of Dinner.
Komt u gezellig met uw groep van een vrijgezellen feest, bedrijfsuitje, vrienden groep of familie uitje? bekijk dan onze aantrekkelijke activiteiten om de workshop te combineren met een andere activiteit of BBQ bij een strandpaviljoen.

Vraag direct offerte aan