Graffiti workshop

Heb je altijd al eens de graffiti artist willen uithangen, maar kon dit niet omdat dit verboden is? Dan ben je bij Flitz-events aan het juiste adres, want hier is het namelijk niet verboden!

Laat je creativiteit de vrije loop en maak de mooiste kunstwerken tijdens de workshop Graffiti spuiten. Hét creatiefste uitje van dit moment! 

Voordat het echte werk zal beginnen, zal er een allereerst een schets worden gemaakt. Wij zullen een demonstratie geven waarin de basis tips en tricks uitgelegd worden, hierdoor zal het gemakkelijker worden om een schets te kunnen omzetten naar een heus graffiti ontwerp. In 2 uur tijd leer je hoe een echte graffiti artist te werk gaat en je zal versteld staan van de eindresultaten!

Of het nu om een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een dagje uit met familie of vrienden gaat, deze workshop is voor iedereen geschikt! Daarnaast wordt de workshop gegeven op de perfecte locatie, namelijk het strand. Het is mogelijk om alleen aan je eigen kunstwerk te werken of met een grote groep aan één groot graffiti kunstwerk. Ideaal voor de onderlinge teambuilding.

Maak samen met je familie, vrienden of collega’s als echte professionals prachtige wandtekeningen en unieke doeken!

Vraag direct offerte aan