Powerboat Scheveningen

Powerboat en rondvaart op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen. Nou ja, rondvaarten? Het kleine stukje varen de haven uit lijkt misschien nog het meest op de gemiddelde rondvaart.  Zodra open water is bereikt gaat de gashendel open. Houd je dan maar goed vast! Met hoge snelheden over het water … golven … haakse bochten … een ritje in de achtbaan is er niets bij. Powerboat varen staat garant voor een onvergetelijke ervaring met een hoog adrenalinegehalte.

De powerboat op Scheveningen zijn ook wel bekend als de 4×4 van het water. In een veiligheidsvest gestoken is het tijd om de gashendel open te trekken en zweef je als het ware over het water.
De powerboat heeft een enorme vermogen en is ruimschoots voldoende om een groep van 10 passagiers te transporten. Grotere groepen personen kunnen worden verdeeld over meerdere vaarsessies of boten.

Onze professionele kapiteins laat u met radicale manoeuvres en snelheden van 80 tot 100 kilometer per uur over het water! Tijdens de tocht is het mogelijk om een leuke groepsfoto te maken.

Wild ride Scheveningen:
Dit is een heftig ritje voor de kust van Scheveningen, waarbij u zeker niet bang moet zijn voor wat spetters zout water. Dit is het ultieme uitwaaien.

Prijzen powerboat Scheveningen:

Groepen vanaf 6   personen: € 37,50 per persoon
Groepen vanaf 21 personen: € 35,- per persoon
Groepen vanaf 50 personen: € 32,50 per persoon

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Tijdsduur powerboat Scheveningen:

  • 30 minuten varen

Locaties Powerboat Scheveningen:

ScheveningenKijkduinHoek van Holland
Andere locatie? Ook mogelijk alleen in bespreking met ons.

Strandtenten:

Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland

Vraag direct offerte aan