fbpx

Project Arrow

8 – 14 personen €19,95 p.p

15 – 29 personen €19,95 p.p

30 – 50 personen €19,95 p.p

50 – 100 personen €19,95 p.p

Prijzen zijn incl. BTW


clock-icon
2 UUR
clock-icon
2 – 50 pers.
clock-icon
Heel Nederland

offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Onze experts helpen je graag
clock-icon

Bel ons op 070-2501429

Vandaag tot 17:30
chat-icon

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier
clock-icon

Chat met ons

Start met chatten

Klanten geven ons een:

Project Arrow

Online teambuilding games!

rating image

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arrow, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter! Het is namelijk een hilarisch spel waarbij je op afstand met elkaar kunt samenwerken én zo voel je je niet alleen! Sommige mensen missen het samenwerken met collega’s enorm. Maar op deze manier is er meer verbinding en werk je toch samen, op een unieke en originele manier met online teambuilding. Teambuildingsactiviteiten kunnen ook online! Daar ga jij ook snel achter komen als je voor Project Arrow kiest! We leggen je er daarom snel wat meer over uit, want hoe sneller je dit hebt gelezen, hoe sneller je er ook gebruik van wil en kunt maken!

Voor wie is project Arrow geschikt?

Project Arrow is de online teambuildingsactiviteit van dit jaar! Het is geschikt voor samenwerken op afstand, creatief denken, het inzetten van intelligentie en andere vaardigheden en kan gebruikt worden voor kleine en grote groepen. Eigenlijk kan het dus overal worden ingezet, ook met het hele bedrijf kun jij er gebruik van maken en dan kijken hoe dat uit gaat pakken. Welk team gaat er winnen? Is het dan puur op snelheid gebaseerd of hoe kun jij winnen? Snelheid speelt uiteraard wel mee, maar het gaat met name om het samenwerken en bedenken van oplossingen. Leg daarom alle vaardigheden bij elkaar en ga samen kijken hoe jij deze escaperoom kunt doorlopen.

slide-arrow-left slide-arrow-right

Meest Geboekt

Pegasus Project

Pegasus Project

Online escape game Pegasus Project. Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E.

Bekijken
Scrooge Online teambuilding Kerst game

Scrooge Online teambuilding Kerst game

SCROOGE is HET online teambuilding spel voor de feestdagen - SCROOGE! De spannendste en gezelligste online winter game van 2020/2021.

Bekijken
Hackathon online

Hackathon online

Hét Online Teambuilding uitje; Hackathon Online gewoon vanaf je eigen werkplek. Los zoveel mogelijk raadsels op te lossen om de code te kraken.

Bekijken
Online Pubquiz

Online Pubquiz

De online pubquiz is het leukste live vermaak voor jou en je collega's voor thuis en in 2020 en 2021 een grote hit

Bekijken
Project Arrow online teambuilding game

Project Arrow online teambuilding game

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arraw, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter!

Bekijken

Flitz-Experiences