Project Arrow

8 – 14 personen €19,95 p.p

15 – 29 personen €19,95 p.p

30 – 50 personen €19,95 p.p

50 – 100 personen €19,95 p.p

Prijzen zijn incl. BTW


clock-icon
2 UUR
clock-icon
2 – 50 pers.
clock-icon
Heel Nederland

offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Onze experts helpen je graag
clock-icon

Bel ons op 070-2501429

Vandaag tot 17:30
chat-icon

Stuur ons een bericht

Ga naar contactformulier
clock-icon

Chat met ons

Start met chatten
clock-icon
2 UUR
clock-icon
2 – 50 PERS.
clock-icon
Heel NL

Klanten geven ons een:

Project Arrow

Online teambuilding games!

rating image

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arrow, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter! Het is namelijk een hilarisch spel waarbij je op afstand met elkaar kunt samenwerken én zo voel je je niet alleen! Sommige mensen missen het samenwerken met collega’s enorm. Maar op deze manier is er meer verbinding en werk je toch samen, op een unieke en originele manier met online teambuilding. Teambuildingsactiviteiten kunnen ook online! Daar ga jij ook snel achter komen als je voor Project Arrow kiest! We leggen je er daarom snel wat meer over uit, want hoe sneller je dit hebt gelezen, hoe sneller je er ook gebruik van wil en kunt maken!

Voor wie is project Arrow geschikt?

Project Arrow is de online teambuildingsactiviteit van dit jaar! Het is geschikt voor samenwerken op afstand, creatief denken, het inzetten van intelligentie en andere vaardigheden en kan gebruikt worden voor kleine en grote groepen. Eigenlijk kan het dus overal worden ingezet, ook met het hele bedrijf kun jij er gebruik van maken en dan kijken hoe dat uit gaat pakken. Welk team gaat er winnen? Is het dan puur op snelheid gebaseerd of hoe kun jij winnen? Snelheid speelt uiteraard wel mee, maar het gaat met name om het samenwerken en bedenken van oplossingen. Leg daarom alle vaardigheden bij elkaar en ga samen kijken hoe jij deze escaperoom kunt doorlopen.

Programma

Voorbeeldprogramma: (De tijden kunnen naar wens worden aangepast)
  • 15:00 Kennismaking met de begeleider, introductie teambuilding programma
  • 15:15 Start gezamenlijke activiteit
  • 16:45 Pauze
  • 18:15 Einde gezamenlijke activiteit

Verhaal Project Arrow

Voordat je de online teambuilding gaat kiezen, leggen we je wat meer uit over Project Arrow. Het is namelijk zo dat de wereld verkeert in een crisissituatie van een ongekende omvang. De wereldleiders moeten snel zijn om dit nog op te kunnen lossen. Maar het verleden heeft aangetoond dat zij niet goed met elkaar overweg kunnen, dus wat nu? De wereld mag niet vergaan en daarom heeft een team specialisten een tool ontwikkeld en dit is Project Arrow. Door deze tool kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier met elkaar hun kwaliteiten ontdekken. Deze kunnen dan in worden gezet in een race tegen de klok tijdens de online teambuildingsactiviteit. De grootste problemen kunnen op worden gelost door samen te werken en oplossingen te bedenken!

slide-arrow-left slide-arrow-right

Meest Geboekt

Pegasus Project

Pegasus Project

Online escape game Pegasus Project. Je bent lid van W.I.S.E., een onafhankelijk en internationaal informatiebureau, dat staat voor World Intelligence Secret Elite. W.I.S.E.

Bekijken
Scrooge Online teambuilding Kerst game

Scrooge Online teambuilding Kerst game

SCROOGE is HET online teambuilding spel voor de feestdagen - SCROOGE! De spannendste en gezelligste online winter game van 2020/2021.

Bekijken
Hackathon online

Hackathon online

Hét Online Teambuilding uitje; Hackathon Online gewoon vanaf je eigen werkplek. Los zoveel mogelijk raadsels op te lossen om de code te kraken.

Bekijken
Online Pubquiz

Online Pubquiz

De online pubquiz is het leukste live vermaak voor jou en je collega's voor thuis en in 2020 en 2021 een grote hit

Bekijken
Project Arrow online teambuilding game

Project Arrow online teambuilding game

Wil je graag samenwerken op afstand? Dit kan met Project Arraw, een online teambuilding game. Dit is echt een trendsetter!

Bekijken

Wat anderen zeggen

Meest Recente Reviews

slide-arrow-left slide-arrow-right
star star star star star
Lachen, gieren en brullen met gamemaster Milan!

Goede begeleiding gehad van gamemaster Milan, we hadden toch vaker zijn hulp dan verwacht... maar wat hebben we gelachen! Een echte aanrader om toch even samen te zijn

star star star star star
Perfect, zeker aan te bevelen

Heel veel plezier gehad en gelachen. Wat een mooie spelletjes en wat een enthousiaste leiders!

star star star star star
Fantastische Online games!

Gisteren hebben we met 24 teams een hele leuke middag gehad. Dank voor de goede organisatie! Zeker voor herhaling vatbaar.

star star star star
Goed verzorgd, relaxte sfeer. Leuk!

Eerlijk, concreet, snel, behulpzaam en enorm vriendelijk! Top bedrijf en top personeel!

star star star star star
Super, erg uitdagend en leuk!

Het was heel uitdagend en leuk om met een grote groep te doen. Daarnaast was het goed georganiseerd en werd het in combinatie met een lekkere borrelbox gedaan!

star star star star star
Graag nog weer zaken doen met deze club!

Super organisatie en zeer prettig om mee samen te werken! Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Flitz-events. Alles was perfect en tot in de puntjes geregeld.

star star star star
Toppers! Dat zijn het zeker en vast

Leuke spellen, leuke begeleiding, vooraf soepele afstemming. Heel flexibel


Kies voor online teambuildingsactiviteit Project Arrow

Het is zover, je weet al veel meer over Project Arrow en jij wil toch ook van deze online teambuildingsactiviteit gebruik maken? Een goede keuze, zo kun je het samen namelijk nog leuker maken! Leg ieders sterke kanten bij elkaar en ga samen de uitdaging aan. Welk team gaat er winnen en zorgt ervoor dat de wereld niet ten onder gaat? Een goed moment om daar achter te komen, zorg dat iedereen op tijd klaar staat en dan kunnen jullie samen de wereld redden… veel spanning, sensatie en avontuur, dat is waar het om draait om de online teambuilding!

Offerte aanvragen Geheel vrijblijvend Curved arrow

Flitz-Experiences