Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Piemels Pimpen

Piemels Pimpen is een van die gekke activiteiten bij Flitz-events waarmee je een onvergetelijke dag voor familie en/of vriendinnen organiseert. Flitz-events weet telkens met originele activiteiten te verrassen zodat je voor elk denkbaar uitje terecht kan in Den Haag en omgeving. Creatief en lekker crazy bezig zijn kan nu met de workshop Piemels Pimpen.

Piemels Pimpen voor een origineel uitje

Wat verzin je voor een bijna getrouwde of jarige jet die wel van wat creatieve gekkigheid houdt? Cupcakes bakken is natuurlijk heel gezellig. Maar maak je hiermee echt de stoutste dromen waar van een bijna bruid of bruidegom? Met Piemels Pimpen maak je van een creatieve workshop ook een hilarisch moment. Een vrijgezellenfeest is natuurlijk de ideale gelegenheid voor deze activiteit. Op een luchtige manier ben je toch helemaal creatief bezig. Met zo veel gekkigheid ben je alle stress die soms rond een bruiloft speelt, even vergeten. Maar Piemels Pimpen is ook een ideaal uitje als je een keer wat anders met een verjaardag wilt doen.

Hoe ziet een workshop Piemels Pimpen er nu uit?

Creatief helemaal los gaan? Want de titel van deze activiteit roept misschien wat vraagtekens op. Na een warm welkom krijgt iedere deelnemer een gipsen exemplaar van een penis. Na een korte uitleg door de deskundige begeleiding mag een ieder al zijn of haar creativiteit op de gipsen vorm botvieren. Er zijn allerlei knutselmaterialen aanwezig waarmee je aan de slag kunt. Zo is er genoeg verf in vrolijke kleurtjes om de boel wat op te leuken. Een Schots ruitje, bloemetjes of een compleet schilderij: jij bent de Picasso van dit kunstwerk. Is een charmant strikje beter op zijn plaats bij jouw gepimpte penis? Natuurlijk zijn er ook genoeg glitters en goudkleurige verf om de boel flink te laten shinen. 

De grote vraag: Wie maakt het mooiste exemplaar?

Een workshop Piemels Pimpen duurt ongeveer 1,5 uur. Als jullie daarvoor in de stemming zijn, kan de workshop worden afgesloten met een kleine verkiezing wie de mooist versierde piemel heeft gemaakt. Pas op: al zou je dit misschien niet van te voren verwachten, hier komt soms nog heel wat rivaliteit bij vrij. Wie weet komt je creativiteit helemaal tot bloei tijdens deze knotsgekke activiteit! Iedereen mag zijn eigen kunstwerkje mee naar huis nemen voor op de schoorsteenmantel.

Tijdsduur Piemels Pimpen:

·         1.5 uur

Workshop piemels pimpen Scheveningen

Prijzen Piemels Pimpen:

Groep vanaf 8 personen    : € 25,00
Groep vanaf 16 personen  : € 22,50
Groep vanaf 25 personen  : € 20,00

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Combineren met andere activiteiten?

Flitz-events verzorgt al 10 jaar de meest originele groepsuitjes. Je kunt ervoor kiezen een arrangement te reserveren met het boeken van de workshop Piemels Pimpen. Zo kun je bijvoorbeeld dit combineren met een workshop Cocktail Shaken. Zo wordt de feeststemming helemaal compleet.

Of wil je misschien nog wat sportiefs doen aan het strand, zoals Powerkiten of een spannende Robinson Crusoe Experience? Wat ook een leuk afsluiter is na een workshop Piemels Pimpen is een rondvaart op een luxe sloep door Den Haag. Aan boord is een geluidsinstallatie en ruimte voor een hapje en een drankje. Dus als de stemming er na een workshop Piemels Pimpen goed in zit, gaat het feestje aan boord gewoon gezellig verder.

Is de Workshop op diverse locaties mogelijk?

De activiteit Piemels Pimpen kan op verschillende locaties worden geboekt. Hier wordt je op de afgesproken tijd ontvangen, indien gewenst met een drankje. Het zal dan voor je aanwezige gasten een complete verrassing zijn als wordt uitgelegd wat je gaat doen. Deze activiteit is binnen. Dus weer of geen weer, jullie kunnen altijd gezellig aan de slag met glitters en verf! Piemels Pimpen kan dus ook het hele jaar door worden gedaan. Het is tevens een activiteit die in diverse grote groepen kan plaatsvinden. Voor de vrijgezel in kwestie is bij een vrijgezellenfeest de workshop bovendien gratis. Piemels Pimpen kan geboekt worden op het strand van ScheveningenKijkduinHoek van Holland, Den Haag, Wassenaar, Katwijk of Noordwijk.

Arrangement met een hapje en een drankje

Het is bovendien mogelijk ook een hapje of drankje in het arrangement op te nemen. Flitz-events heeft hiervoor de samenwerking met de leukste strandpaviljoens en restaurants in de omgeving van Scheveningen. Zo maak je er makkelijk een gezellige dag van. Je kunt bijvoorbeeld aansluitend aan de workshop Piemels Pimpen een hapje eten eten of aanschuiven bij een strandbarbecue. Door het hele jaar heen is het eten in een strandpaviljoen sfeervol en bij een zonnetje kun je op het terras plaatsnemen. Je bent ook dicht bij Den Haag en Scheveningen waar je tot de late uurtjes door kunt feesten. Bij Flitz-events zijn er zo arrangementen bespreekbaar voor verschillende budgetten. Informeer dus gerust naar de mogelijkheden.

Hoe ziet een workshop Piemels Pimpen er nu uit?

Creatief helemaal los gaan? Want de titel van deze activiteit roept misschien wat vraagtekens op. Na een warm welkom krijgt iedere deelnemer een gipsen exemplaar van een penis. Na een korte uitleg door de deskundige
begeleiding mag een ieder al zijn of haar creativiteit op de gipsen vorm botvieren.

Workshop Piemels Pimpen combineren met andere activiteiten?

Flitz-events verzorgt al 10 jaar de meest originele groepsuitjes. Zo kun je bijvoorbeeld de workshop piemels pimpen combineren met een workshop Cocktail Shaken. Zo wordt de feeststemming helemaal compleet. Of wil je misschien nog wat sportiefs doen aan het strand, zoals Powerkiten of een spannende Robinson Crusoe Experience?

Is de Workshop op diverse locaties mogelijk?

De activiteit Piemels Pimpen kan op verschillende locaties worden geboekt. Hier wordt je op de afgesproken tijd ontvangen, indien gewenst met een drankje. Het zal dan voor je aanwezige gasten een complete verrassing zijn als wordt uitgelegd wat je gaat doen. Deze activiteit is binnen. Dus weer of geen weer, jullie kunnen altijd gezellig aan de slag met glitters en verf!

Vraag direct offerte aan