Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Goedkope personeelsuitjes

Personeelsuitje-in-Scheveningen.jpg

De werkgever wil zijn medewerkers graag belonen voor hun harde werk, maar niet elk bedrijf heeft een heel groot budget voor een personeelsuitje. Gelukkig is het ook mogelijk om goedkope personeelsuitjes bij Flitz Events te boeken. Zo kunnen ook kleine bedrijven hun medewerkers belonen voor hun inzet. Er zijn zat activiteiten die leuk zijn en ook voor een bedrijf met een minder groot budget betaalbaar zijn. De kosten verschillen per activiteit en liggen tussen de 10 euro en 35 euro per persoon. Het gaat niet om het budget, maar om de sfeer en het teamgevoel tijdens een personeelsuitje. Er zijn genoeg leuke en goedkope activiteiten, waarmee je de medewerkers heel erg blij maakt. Ze zullen gegarandeerd met een glimlach op hun gezicht terugkijken op het personeelsuitje.

Grote groep

Bij Flitz Events geldt hoe groter de groep hoe goedkoper het uitje. Veel uitjes kan je al vanaf 8 of 10 personen boeken, maar dan liggen de kosten hoger dan als je met 50 tot 100 personen zou komen. Mocht je een groot bedrijf zijn met veel medewerkers, waardoor je een beperkter budget hebt, dan kan je bij Flitz Events dus goed terecht. Als je een creatief bedrijf hebt vol creatieve medewerkers dan is een workshop schilderen of klompen pimpen wellicht iets voor dit bedrijf als personeelsuitje. Een workshop schilderen kost 15 euro per persoon met een groep van 60 personen of meer en voor de workshop klompen pimpen geldt een tarief van 15 euro per persoon vanaf 50 personen. Als het gaat om een grote groep van 100 personen of meer dan kan je het beste navragen wat de prijzen per persoon zijn.

Top 6 goedekope Personeelsuitjes

Wanneer u een budget heeft en er niet mee uitkomt, kunnen wij uiteraard met u uiteraard helpen alsnog een spectaculaire personeelsuitje te organiseren.

Lage tarieven

Andere goedkopere personeelsuitjes die je bij Flitz Events kan vinden zijn onder meer een workshop pokeren of een pubquiz houden. Bij de workshop pokeren leer je jouw collega’s op een andere manier kennen en krijg je tips en tricks van professionals. De workshop is inclusief gastheer, dealers, croupiers, pokerchips en uiteraard prijzen voor de winnaars. Deze workshop kost 12,50 euro per persoon met een groep vanaf 70 personen. Bij een pubquiz strijd je in teams tegen elkaar en scoor je punten per goed beantwoorde vraag. De vragen kunnen gaan over algemene weetjes of in overleg specifiek gaan over het bedrijf. Deze workshop kost 12,50 euro per persoon vanaf 100 personen. Een workshop zandsculpturen bouwen is 10 euro per persoon vanaf een groep van 100 personen. Vanaf een groep van 50 personen is dit tarief 12,50 euro per persoon.

Vrijblijvende offerte

Voor elke workshop geldt dat je een offerte aan kan vragen via de website. Je voert in welke activiteit je wil doen en hoe groot de groep is die hieraan mee doet. Daarnaast vul je de gewenste tijd en locatie in en je ziet meteen wat de kosten zijn. Zo voorkom je nare verrassingen achteraf. Daarna kan je eventuele specifieke wensen nog bespreken. Mocht het uiteindelijk zo zijn dat het potje geld, dat gereserveerd stond voor het personeelsuitje, nog niet leeg is dan is het ook mogelijk om de activiteit uit te breiden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een drankarrangement, lunch, diner of barbecue bij te boeken. Zo heb je een compleet verzorgde dag. Bij Flitz Events heb je een ruime keuze aan activiteiten met verschillende prijzen. Een beperkt budget hoeft niet in de weg te staan bij het boeken van een leuk personeelsuitje.

⭐Activiteiten voor een goedkoop Personeelsuitje organiseren?

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor personeelsuitjes al vanaf €10,- per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429

⭐Top 3 goedkope personeelsuitjes

Top 3 Zomerse personeelsuitjes:
1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)
2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)
3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐Top 3 goedkope Personeelsuitjes in de winter

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

🌍Is een goedkoop personeelsuitje op locatie mogelijk?

Een personeelsuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.

GDPR Consent

Edit your consent settings or view privacy policy.

Privacy policy | Close
Settings

GDPR Consent Settings

Edit your consent settings below.

Test

View details
Forget my settings Deleted!