fbpx
Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Personeelsuitje Den Haag

Personeelsuitje in Den Haag

Om te zorgen dat je bedrijf goed draait heb je tevreden werknemers nodig. Die werknemers kan je op verschillende manieren tevreden stellen. Zo zullen ze uitkijken naar hun kerstpakket rond nieuwjaar en een chocolade paasei tijdens Pasen, maar de kans is groot dat ze vooral uitkijken naar het jaarlijkse personeelsuitje. Bij Flitz Events heb je een ruime keuze aan personeelsuitjes rondom Den Haag, zodat er altijd iets geschikts tussen zit. Ook kunnen de wensen van de individuele werknemers toegepast worden op het uitje. Zo heb je een personeelsuitje die past bij het team en bij de individuele werknemer. Als het bedrijf in Den Haag zit dan is het uitje voor de meesten ook nog eens heel dichtbij. Kies een personeelsuitje dat past bij het bedrijf en de werknemers. Dankzij de ruime keuze bij Flitz Events is dat altijd mogelijk.

Personeelsuitje op het strand rondom Den Haag

Als je aan Den Haag denkt dan denk je automatisch ook aan het strand van Scheveningen. Daarom organiseert Flitz Events ook vele activiteiten op dit strand. Een personeelsuitje op het strand is ideaal in de zomermaanden. Zo geniet iedereen van de leuke activiteit én de zee en het strand. Voor de sportieve werknemers is er een optie om te Powerkiten op dit strand. Je leert van ervaren instructeurs in 2 uur tijd hoe je ervoor zorgt dat een grote vlieger jou over het strand trekt. Als het goed gaat dan kan je zelfs proberen om een sprong te maken. Als dit iets te uitdagend lijkt voor sommige werknemers dan is er ook een optie om met een kleinere vlieger te Powerkiten, zodat het meer om de ontspanning gaat. Een andere mogelijkheid op het strand van Scheveningen of het strand van Den Haag is het Robinson Crusoe Beach event, waarbij medewerkers door middel van teamwork en slimheid moeten zien te ontsnappen aan de kannibalen op het eiland.

Top 3 Personeelsuitjes Op het strand van Den Haag

Personeelsuitje op locatie of in het centrum

Als het personeel liever rustig met een drankje in de hand van elkaars gezelschap geniet dan is de Pubzquiz Show wellicht een betere optie. Je kan de pubquiz zelf indelen en kan het op elke gewenste locatie uitvoeren. Het is zelfs mogelijk om de Pubquiz Show in jullie bedrijfspand te organiseren als de locatie het toe laat. In teams strijden de personeelsleden om de felbegeerde beker en de eer. Als je liever de stad Den Haag ontdekt dan kan je ook kiezen voor een van de city games. Loop door de stad, beantwoord vragen en voer opdrachten uit. Kies voor een city game met het leukste verhaal en de leukste opdrachten en ontdek tegelijkertijd Den Haag.

Top 3 personeelsuitjes in Den Haag

Personeelsuitjes Zuid-Holland

Flitz Events biedt niet alleen personeelsuitjes aan in Den Haag en Scheveningen, maar je kan overal in Zuid-Holland terecht voor leuke activiteiten voor het bedrijf, waaronder Kijkduin en Hoek van Holland. Je hebt personeelsuitjes voor de competitieve werknemers, voor de creatievelingen en voor de zonaanbidders. Ook vind je bij Flitz Events personeelsuitjes voor cultuurliefhebbers en heb je activiteiten die perfect zijn om in de winter te doen. Kies het uitje dat past bij de werknemers van jouw bedrijf, kies de juiste locatie en plak er eventueel een hapje eten aan vast. Bij Flitz Events kan je kiezen uit een personeelsuitje dat iedereen leuk vindt en waar nog lang over nagepraat zal worden.

⭐ Een origineel Personeelsuitje organiseren?

Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor personeelsuitjes al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429

⭐ Top 3 personeelsuitje op het strand van Den Haag

Top 3 Zomer Activiteiten:

1️⃣ Robinson Crusoe Challenge (Survival games gericht op teambuilding)
2️⃣ Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk)
3️⃣ Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt)

⭐ Top 3 personeelsuitje in het centrum van Den Haag

1️⃣ Rondvaart door de grachten van Den Haag, op een luxe borrelboot
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ City Games

🌍Top 3 Personeelsuitjes in de winter

1️⃣ Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig)
2️⃣ PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje)
3️⃣ Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Is een personeelsuitje op locatie mogelijk?

Een personeelsuitje op locatie is zeker te regelen! Benieuwd naar de mogelijkheden? Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk HIER.