Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Lasergamen op locatie

Lasergamen is één van de populairste activiteiten voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of klassenuitje. Natuurlijk bieden wij deze toffe activiteit ook aan! Actie, spanning en plezier, dat is waar het om draait tijdens het lasergamen. Bij Flitz-Events bieden wij lasergamen op locatie. Dit betekent dat we iedere gewenste locatie kunnen omtoveren tot een lasergame-arena. In teams nemen jullie het tegen elkaar op met professionele laserguns.

Lasergame huren

Bij Flitz-Events kun je gemakkelijk een lasergame huren. Deze installeren wij op de gewenste locatie, zodat jullie het tegen elkaar op kunnen nemen in een toffe setting. Een potje lasergame spelen op kantoor of in de school? Of liever op een door ons gekozen locatie? Geen enkel probleem. We helpen je graag bij het organiseren van een te gekke dag vol met lasers. In twee of meerdere teams gaan jullie de strijd aan om elkaar af te schieten met onze laserguns. Met een paar eenvoudige handelingen toveren wij de locatie om tot een ware arena. Een totaal nieuwe en originele ervaring van het lasergamen!

 

De lasergame installatie is zowel geschikt voor daglicht of het donker. Hierdoor creëer je uitdagende settingen om het lasergamen naar een nieuw level te brengen!

Een van onze andere activiteiten:

Lasergame kinderfeestje

Het leukste kinderfeestje van het jaar geven? Kies dan voor lasergame op locatie. Neem het tegen je vrienden op in een potje lasergamen. Aan de hand van onze professionele begeleiding leggen we kort uit hoe het lasergamen in zijn werking gaat. We bespreken de teamindeling en geven een strategische uitleg over de verschillende scenario’s. Wij voorzien jullie daarnaast van alle materialen zodat jullie vervolgens aan de slag kunnen!

 

Er zijn een aantal eisen voor een betreffende locatie. Zo is het oppervlakte van de ruimte van groot belang. Een potje in de woonkamer zal waarschijnlijk niet gaan lukken. Gelukkig kun je ons altijd om advies vragen bij de keuze voor een geschikte locatie. Wij kunnen gemakkelijk een grote locatie voor jullie afhuren. Laat dit van tevoren weten, zodat we voor jullie een dag kunnen organiseren om nooit te vergeten!

 

 

Kies voor Flitz-Events

Flitz-Events is een eervaren evenementenbureau dat bekend staat om originele activiteiten met professionele begeleiding. Wij ontzorgen je bij het organiseren van je volgende uitje. Bij het lasergamen op locatie hoef je niks te regelen! Laat simpelweg je wensen, de mogelijke locatie en het aantal personen weten, en wij regelen vervolgens de rest. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de materialen, deze nemen wij mee.

 

Wil je het lasergamen combineren met een hapje en een drankje? Dat kan! Bij ons is het combineren van een activiteit met eten eenvoudig te regelen. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld napraten over de gezellige dag op een van de strandtenten van Scheveningen.  Geef ons je wensen door, wij maken vervolgens een planning.

 

Organiseer je volgende, onvergetelijke activiteit bij Flitz-Events!

 

Bekijk ook onze andere activiteiten: