Flitz-events Review

Kleiduiven schieten

Kleiduiven schieten is een sport dat beoefend wordt op een open veld. Er vliegen verschillende zwevende schijfjes voorbij die jij moet proberen te verbrijzelen. Dit doe je aan de hand van een hagelgeweer. De naam zegt het al, de sport is geïnspireerd door het jagen op duiven.

Ben jij de scherpschutter van de groep? Je komt er achter door samen de sport kleiduifschieten te beoefenen!

Kleiduiven schieten op locatie

Samen met je groep gaan jullie aan de slag om je schutters-skills te testen. Onder professionele begeleiding ontvangen jullie een omgebouwd jachtgeweer. Onze instructeurs leren je alles over de basis van de sport. Ze geven je tips en tricks om zoveel mogelijk schijfjes te raken. Dan is het de beurt aan jullie. Door middel van het raak schieten van voorbij vliegende schijven ontvang je punten. De schutter met de meeste punten, wint. Een unieke en vermakende activiteit waarbij je precisie en timing wordt getest.

Flitz-Events biedt kleiduiven schieten op locatie aan. Dit betekent dat wij de activiteit op iedere locatie, die voldoet aan de oppervlakte-eisen, kunnen organiseren. Een onvergetelijke ervaring waarover nog lang zal worden nagepraat.

Lees meer
personen

Kleiduiven schieten combineren met andere activiteiten

Lijkt kleiduifschieten je interessant? Leuk! Bij Flitz-Events verwelkomen we je graag om deze leuke activiteit bij ons uit te voeren. Het voordeel bij ons is dat je diverse activiteiten kunt combineren met Kleiduifschieten. Vanwege ons brede aanbod hebben wij voldoende mogelijkheden om een gehele dag aan activiteiten voor jullie te organiseren. Wat dacht je bijvoorbeeld van powerkiten, waar je aan de hand van een grote vlieger de krachten van de wind ervaart?

Daarnaast is het mogelijk om na afloop van de activiteit een hapje of drankje te doen bij een van de leukste strandtenten aan de kust van Scheveningen. Hier kunnen jullie gezellig napraten over de activiteit, gezamenlijk met een borrel.

Bij Flitz-Events is niets te gek! Het enige dat we van je nodig hebben is wat informatie over je wensen. Wat wil je combineren? Met hoeveel personen kom je en op welke datum wil je de activiteiten doen? Geef het aan ons door en wij zorgen voor de rest!

Kies voor Flitz-Events

Bij Flitz-Events ontdek je de leukste, meest creatieve activiteiten die je samen met je personeel, vrienden of familie kunt uitvoeren. We denken graag met je mee om een uitje te organiseren waar de groep nog lang over zal napraten. Samen bespreken we de wensen, zodat je precies weet wat je van ons verwachten. Geef simpelweg je wensen aan ons door, wij doen de rest. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken over de organisatie, laat dit maar aan ons over!

Geïnteresseerd geraakt? We nodigen je uit om vrijblijvend een offerte aan te vragen.

Bekijk ook onze andere activiteiten:

Lees meer