Strand vliegeren & powerkiten op het strand van Scheveningen

Wilt u graag vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen? Vliegeren op het strand van Scheveningen is de ultieme uitdaging! Vliegeren, is op dit moment het populairste onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Vliegeren is voor jong en oud een super leuke bezigheid is.

Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. We leren je de speciale vliegers op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Naast het vliegeren in Scheveningen bieden wij ook andere activiteiten aan op het strand van kijkduin en hoek van Holland (overige locaties op aanvraag)Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

Locaties:

Prijzen voor Vliegeren in Scheveningen

Groep tot 2 personen                          : € 20,-
Groep vanaf 25 personen                   : € 17,50
Groep vanaf 50 personen                   : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:             : € 12,50

Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman