Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje in Scheveningen, Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes en evenementen op het strand van Scheveningen.

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard, maar de badplaats heeft ook een keur aan attracties en musea.

Flitz-events werkt met verschillende restaurants en Strandtenten en in Scheveningen samen. Geef aan welke strandtent het beste past. Wij nemen alle zorgen uit handen. Van één activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Je kan kiezen voor de kant en klare beachdagen, één activiteit, combinatie arrangementen of een beachdag op maat.

Onderaan de pagina zie je alle workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan. Door deze te mixen en te matchen heeft u precies het stranduitje dat past bij de samenstelling van uw groep.

Als de activiteiten die je zoekt niet hieronder staan vermeld, neem telefonisch contact met ons op en wij regelen het alsnog!

Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken. De prijs van het uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en activiteitenkeuze.

Als je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we  kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 06 47 03 71 10 of mail naar [email protected].  We zullen binnen 24 uur contact opnemen.

Bedrijfsuitje Strand Scheveningen en strandtenten

Bedrijfsuitje strand Scheveningen, personeelsuitjes, vrijgezellen uitjes, beachgames en uitjes strand:

Bedrijfsuitje scheveningen
Vliegeren | Golfsurfen scheveningenGPS-droppingen Powerkiten GPS-scheveningenGPS-kijkduin || Cocktail shakenzeskamp|boerenbeachgolfpowerboat scheveningenzandsculpturen|schilderworkshopbeachvolleybeachdag |Powerkiten scheveningenVliegeren scheveningenpowerkiten-kijkduinpowerkiten-Hoek van Holland vliegeren kijkduinbedrijfsuitje ScheveningenCocktail shakenWorkshop SchilderenVliegeren scheveningen | Golfsurfen scheveningenGPS-droppingen Powerkiten-scheveningen | GPS-scheveningenSlippers pimpenSieraden maken