Powerkiten vliegeren ScheveningenExpeditie Robinson Deluxe scheveningenVrijgezellen feest expeditie robinson ScheveningenWorkshop Cocktail shaken ScheveningenBubble footbal en Bumperz
< >

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest in Scheveningen. Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. De ondergaande zon, relaxte muziek en een ijskoude Mojito zijn de ingrediënten om u vrijgezellenfeest succesvol te vieren.

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-events.

Klik hier om naar onze evenementen pagina te gaan om te kijken welke activiteit(en) u aanspreekt. LET OP!! Kunt u geen keuze maken uit deze lijst, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de activiteit(en) met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aan vraagformulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT.

 Evenementen vrijgezellenfeest / dag Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland:

Meest gekozen activiteiten vrijgezellenfeesten Scheveningen

Alle vrijgezellenfeest activiteiten zijn onder begeleiding van professionele  instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder vrijgezellenfeest in Scheveningen succes te maken.  Wil je een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen dan stellen we samen met jou een volledig op maat gemaakte vrijgezellendag.  We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor vrijgezellenfeesten van vrouwen en mannen samengesteld.

Een vrijgezellenfeest in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn

Top 3 activiteiten vrijgezellenfeesten mannen Scheveningen:

Powerkiten en vliegeren Scheveningen kijkduin en hoek van holland

Vliegeren / powerkiten Scheveningen

Vliegeren / Powerkiten is de ultieme uitdaging voor iedereen die houdt van strand en wind. Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de vrijgezel natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren!

Bubble footbal

Bubble / Bumperz footbal Scheveningen

Een middag bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties, een ware vrijgezellenfeest activiteit op Scheveningen.

Powerboat Scheveningen

Tijdens uw vrijgezellen feest een rondvaart op hoge snelheid voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.

Top 3 activiteiten vrijgezellen feesten vrouwen Scheveningen:

expeditie robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen

Durft u het aan de ware Robinson Crusoe experience evenement? Ontsnap aan de kannibalen door kokosnoten te schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand en nog veel meer.

Slippers pimpen Scheveningen

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers!

Workshop Cocktail shaken

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Veel gecombineerde arrangement in Scheveningen:

Escape room in Scheveningen

Deze Escape Room in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!

Combinatie arrangementen met horeca

Na de activiteiten in Scheveningen wordt het de hoogste tijd voor lekker borrelen en BBQen of dineren. En ook daarvoor heeft Flitz-events verschillende locaties op Scheveningen uitkozen. De locaties bieden dankzij de ongedwongen, de heerlijke gerechten en BBQ’s en enthousiaste, gezellige personeel een garantie voor een geweldige avond voor vrijgezellen feesten.
 
Kies uit één van de strandtenten in Scheveningen of vraag om de offerte!

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,7

10 0
96 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat