Vrijgezellenfeest Scheveningen strand

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest voor mannen en vrouwen op het Scheveningse strand? Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. De ondergaande zon, relaxte muziek en een ijskoude Mojito zijn de ingrediënten om u vrijgezellenfeest in Scheveningen succesvol te vieren. Keuze uit meer dan 30 strandactiviteiten en verschillende arrangementen.

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Meest gekozen activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Scheveningen

Alle vrijgezellenfeest activiteiten zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van ieder vrijgezellenfeest in Scheveningen succes te maken.  Wil je een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen dan stellen we samen met jou een volledig op maat gemaakte vrijgezellendag.  We hebben een top 3 meest gekozen activiteiten voor vrijgezellenfeesten van vrouwen en mannen samengesteld. Een vrijgezellenfeest in Scheveningen moet een onvergetelijke ervaring zijn

Top 3 activiteiten vrijgezellenfeesten mannen Scheveningen:

Top 3 activiteiten vrijgezellen feesten vrouwen Scheveningen:

Veel gecombineerde arrangement in Scheveningen:

Voorbeeldprogramma:

De tijden kunnen in worden aangepast naar wens

 • 13.00 uur     Ontvangst met een overheerlijke lunch (optioneel)
 • 14.00 uur     Ontvangst gasten op locatie/strandtent
 • 14.15 uur     Welkom + uitleg programma, gelegenheid tot omkleden
 • 14.30 uur     Start van Expeditie Robinson
 • 15.30 uur     Korte pauze
 • 15.45 uur     Aanvang deel 2 van Expeditie Robinson
 • 16.45 uur     Einde Expeditie Robinson
 • 17.00 uur     De prijsuitreiking en afsluiting van het programma

Optioneel

 • 17.00 uur     Aansluitend borreluurtje
 • 18.00 uur     Aanvang BBQ/diner/buffet
 • 20.00 uur     Einde programma

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag. Voor deze leuke manier kunnen wij zorgen! Of het nu gaat om een sportieve, creatieve of een avontuurlijke activiteit, alles behoort tot de mogelijkheden bij Flitz-events.

Klik hier om naar onze evenementen pagina te gaan om te kijken welke activiteit(en) u aanspreekt. LET OP!! Kunt u geen keuze maken uit deze lijst, dan is het natuurlijk ook mogelijk om de activiteit(en) met elkaar te combineren. Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aan vraagformulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE ACTIVITEIT.

Evenementen vrijgezellenfeest / dag Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland:

Combinatie arrangementen met horeca

Na de activiteiten in Scheveningen wordt het de hoogste tijd voor lekker borrelen en BBQen of dineren. En ook daarvoor heeft Flitz-events verschillende locaties op Scheveningen uitkozen. De locaties bieden dankzij de ongedwongen, de heerlijke gerechten en BBQ’s en enthousiaste, gezellige personeel een garantie voor een geweldige avond voor vrijgezellen feesten.

Kies uit één van de strandtenten in Scheveningen of vraag om de offerte!

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Opzoek naar de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen op Scheveningen? Dan bent u bij Flitz Events aan het juiste adres! Wij bieden een breed aanbod van activiteiten aan voor vrijgezellenfeest voor vrouwen en mannen! Het organiseren van een vrijgezellen dag is een bijzondere gelegenheid. Het vrijgezellenfeest moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Voel het warme zand tussen uw tenen of laat de vrijgezel door de lucht vliegen tijdens het powerkiten! Naast dat wij een breed aanbod hebben aan activiteiten, bieden wij ook combinatie arrangementen aan en geheel verzorgde vrijgezellenfeest op Scheveningen voor mannen en vrouwen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw vrijgezellenfeest af te sluiten met een heerlijke BBQ, met een prachtig uitzicht op het strand. Alle activiteiten voor een vrijgezellenfeest mannen of vrouwen zijn onder begeleiding van professionele instructeurs die gespecialiseerd zijn om van uw vrijgezellenfeest in Scheveningen een succes te maken! Wilt u een heel bijzonder vrijgezellenfeest in Scheveningen, dan stellen wij samen met u een volledig naar uw wensen gemaakte vrijgezellenfeest op.

Vrijgezellenfeest op maat op Scheveningen

Geheel naar op een maat gemaakt vrijgezellenfeest naar uw wensen en ideeën, kunnen wij aantrekkelijke arrangementen aanbieden. Wij denken graag met uw mee om te kijken hoe wij voor u een onvergetelijke vrijgezellenfeest kunnen organiseren! Neem contact met ons op voor meer informatie en vraag een geheel vrijblijvende offerte aan, zodat wij van uw vrijgezellenfeest een ‘Flitzende’ dag kunnen maken.

Vrijgezellenfeest vrouwen Scheveningen

Stapt uw nicht, tante, zus of beste vriendin binnenkort in het huwelijksbootje? Dan willen wij graag helpen om deze voor u te organiseren! Misschien wilt u ontsnappen aan kannibalen, kokosnoten schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand? Dan is de activiteit Expeditie Robinson Scheveningen de juiste activiteit! Ook hebben wij creatieve activiteiten, een daarvan is slippers pimpen. Kies voor deze activiteit en steel in de zomer met uw zelf versierde slippers de show! Past een creatief uitje niet bij het vrijgezellenfeest dat u wilt organiseren? Dan kunt u ook kiezen voor de workshop cocktail shaken. Shake zelf uw eigen cocktail en geniet daarna van uw zelfgemaakte cocktail. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Vrijgezellenfeest mannen Scheveningen

Is het tijd voor een vrijgezellenfeest van uw broer, neef of een goede vriend? Dat kan door ons geregeld worden. Wij helpen u graag met het organiseren van een bedrijfsuitje voor mannen. Voor een vrijgezellenfeest voor mannen bieden wij stoere en sportieve activiteiten aan. u kunt er voor kiezen om de vrijgezel door het zand te laten rollen of een beetje door de lucht te laten vliegen tijdens het powerkiten. Heeft u zin om te lachen, gieren of brullen om elkaars acties? Dan kunt u er ook voor kiezen om de activiteit bubbel voetbal te doen. Misschien heeft u wel zin in een beetje spanning? Dan kunt u ook een rondvaart krijgen op de zee, op hoge snelheid in een RIB powerboat. Behalve deze activiteiten hebben wij ook nog een breed aanbod van andere sportieve en creatieve leuke activiteiten.

Combinatie arrangementen met horeca

Het was al even gezegd, dat u gezellig uw vrijgezellenfeest kunt afsluiten met een BBQ. Maar, u kunt er ook voor kiezen om te gaan borrelen of dineren. Wij hebben verschillende locaties op Scheveningen uitgekozen. Op elke locatie is er geen sprake van een gedwongen sfeer. Alle locaties bieden heerlijke gerechten, BBQ’s en enthousiaste gezellige medewerkers wat tot en compleet geweldig vrijgezellenfeest leidt.

Vrijgezellenfeest / vrijgezellendag zijn er in alle soorten en maten.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest in Scheveningen. Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. De ondergaande zon, relaxde muziek en een ijskoude Mojito zijn de ingrediënten om u vrijgezellenfeest succesvol te vieren.

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag.  De één wil een gezellig vrijgezellenfeest / dagje uit met een actieve workshop en de ander wil er een creatieve workshop. Bij flitz-events kunnen we een zo compleet mogelijk vrijgezellenfeest aanbod te kunnen presenteren. Wil je een rustige vrijgezellendag in stijl met een lekker hapje eten, kortom een echte verwendag, dan is dat mogelijk.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraag formulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

TIP: Kijk eens bij de activiteit Powerkiten! Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de vrijgezel natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren!

VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!