Powerkiten vliegeren Scheveningenpowerkiten kidsStrandzeilen ScheveningenPowerkiten vliegeren Scheveningen
< >

Vrienden groep uitje

Wat is er leuker dan een dag met je vrienden of vriendinnen op stap?
Niets is heerlijker dan een dag aan het strand met de zon en zee. Ben je op zoek naar een nieuwe activiteit met je vrienden dan zit je bij ons goed! Zijn jullie een sportieve vriendengroep dan bieden wij verschillende sportieve activiteiten aan zoals powerkiten, golfsurfen, beachvolleybal of boerenbeach golf! Zijn jullie wat meer creatief ingesteld dan bieden wij een workshop vliegerbouwen waarna eengevecht plaatsvindt door middel van een kitefight of wat dacht je van het schilderen van een groot schilderij (welke meegenomen mag worden) te creëren met zijn allen! Of zijn jullie toch wat avontuurlijker ingesteld, maar ook competatief? Dan is een GPS-tocht langs de bunkers in Hoek van Holland, duindropping in Kijkduin of een havendropping in Scheveningen echt iets voor jullie. Natuurlijk is eer een prijsuitreiking na deze activiteit.

Om uw dag compleet te maken kunt u afsluiten met een gezellige en heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Heeft u speciale wensen, dan is dit natuurlijk te bespreken met ons!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat wij voor u een ‘Flitzende’ dag kunnen organiseren!

Wij raden op de volgende locatie’s aan:

 Evenementen:

Vrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van hollandVrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van hollandVrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van hollandVrienden groep uitje Scheveningen kijkduin Hoek van holland

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat