Glühwein GPS-tocht

Bent u avontuurlijk ingesteld en houd u de winterse sferen? Was u vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor u! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein. Nadat we verzameld hebben en er verschillende teams gemaakt zijn krijgt u een korte maar bondige uitleg over het gebruik van de GPS-apparatuur.

Gezellig in de stad, waar de verlichting aan het einde van de middag al een echte winterse sfeer geeft of juist in de bossen of duinen.
Deze tocht wordt speciaal per seizoen voor u aangepast! Hierbij strijd u tegen elkaar om de Winterse Glühwein.
Neem u de uitdaging aan om een onbekend gebied op originele manier te ontdekken!
Een winterse wandeling met een missie! Verdien de verschillende ingrediënten om na afloop van uw eigen gemaakte Glühwein te genieten.

Hier wordt creativiteit, teamspirit en tactisch denkvermogen verwacht. Bij de verschillende onderdelen zijn ingrediënten te verdienen voor de glühwein.

Welk team heeft de opdrachten het beste uitgevoerd, de lekkerste ingrediënten verdiend en kan dus hierdoor de beste glühwein maken. Na het ‘glühwein’ kunt u het bedrijfsuitje afsluiten met bijvoorbeeld een zomerse barbecue. Er kan een keuze worden gemaakt uit de volgende onderdelen (kies er vier) :

Nieuwjaar foto, communicatiespel,  Boeren snow golf, Reuze tangram, skiloop.

Op de eindlocatie staan de pannen al klaar om een zo heerlijk mogelijke glühwein te brouwen. Welk team weet met de verdiende ingrediënten iets drinkbaars te maken? Na afloop heerlijk bijkomen met je eigen gemaakte glühwein.

Dropping “By night”
Maak het spannender door in de avond schemer of zonsondergang in het donker een GPS-dropping uit te voeren. Het navigeren zal moeilijker worden. Bepaalde plekken zijn helemaal donker, gelukkig zit er op de GPS verlichting. Probeer nu nog maar de weg terug te vinden!

Programma:

  • Ontvangst
  • Uitleg spelregels
  • Competitie
  • Prijsuitreiking
  • Optioneel Diner

Prijs GPS-duindropping

  • Vanaf 10 personen: €20.-
  • Vanaf 25 personen: €17,50
  • Vanaf 50 personen: €15.-
  • Vanaf 100 personen: €10.-

Prijzen zijn per persoon en inclusief BTW

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman