Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Familiedag uitjes

Elke familie heeft andere wensen en daarom heeft Flitz-events zoveel verschillende familiedag uitjes. Je kunt echt ontzettend veel te gekke activiteiten doen tijdens een uitje familiedag en er is voor elk wat wils. Een spannende activiteit, samen iets moois maken tijdens een workshop, in de stad, op het strand of het water op. Wij organiseren het hele jaar door de leukste familiedag uitjes, zowel binnen als buiten. Winter familiedag uitje? Ga leuke dingen doen in de sneeuw, indoor welteverstaan. In de zomer kan je heel veel leuke dingen doen, vooral aan het strand. Wij organiseren de familiedag uitjes van A tot Z, inclusief lekker en gezellig eten. 

Uitjes voor de hele familie

Tijdens een familie uitje doen er meestal meerdere generaties mee. Wij houden daar bij de organisatie natuurlijk helemaal rekening mee. Iedereen zal zich op en top vermaken, van jong tot oud. Jullie kunnen in verschillende groepjes leuke activiteiten doen maar ook samen genieten. Tijdens onze leukste workshops leer je iets leuks, is het gezellig en het is voor alle leeftijden. Er zijn ook veel sportieve activiteiten voor de hele familie. En wat te denken van een gezellige boottocht? Na afloop van alle belevenissen gezellig en lekker met elkaar uit eten. In een restaurant, een strandtent of op het strand tijdens een BBQ! 

Familiedag ideeën 

Tijdens een familie uitje doen er meestal meerdere generaties mee. Wij houden daar bij de organisatie natuurlijk helemaal rekening mee en hebben genoeg ideeën familiedag voor iedereen. Alle deelnemers zullen zich op en top vermaken, van jong tot oud. Jullie kunnen in verschillende groepjes leuke activiteiten doen maar ook samen genieten. Tijdens onze leukste workshops leer je iets leuks, is het gezellig en het is voor alle leeftijden. Er zijn ook veel sportieve activiteiten voor de hele familie. En wat te denken van een gezellige boottocht? Na afloop van alle belevenissen gezellig en lekker met elkaar uit eten. In een restaurant, een strandtent of op het strand tijdens een BBQ!

Top 3 Familie uitjes

Samen bezig zijn

Het is natuurlijk ontzettend leuk om met de hele familie iets gezelligs te ondernemen tijdens een familiedag uitje. Ga met elkaar zo’n superleuk fotoschilderij maken! Speel boeren beach golf, leer schilderen of maak met z’n allen een megavlieger. Keus genoeg. Er zijn ook mega uitdagende activiteiten om met de hele familie te doen. Zitten er echte durfals bij? Zij kunnen gaan branding raften, in een powerboat de golven trotseren of kite surfen op het strand. Ondertussen kunnen opa en oma even een kopje koffie gaan drinken in een van de gezellige strandtenten. En wat te denken van de Robinson Experience? Echt super leuk om met de familie te spelen. Jullie strijden tegen elkaar, in groepen en gaan de gaafste dingen doen. Liaan trekken, een jenga toren bouwen, schieten met kokosnoten en nog veel meer. 

Lekker uit eten met de familie

Tijdens en na afloop van een familiedag moet er natuurlijk ook lekker worden gegeten en daarom nemen we dat altijd mee met ons idee familiedag uitje. De dag kan beginnen met koffie en gebak of met een heerlijke brunch. Of ga gezellig genieten van een high tea! Wij regelen alles, van pannenkoeken eten tot sushi, pizza of borrelen. Lekker eten kan in een van de strandtenten in Scheveningen, Kijkduin, Hoek van Holland of in een ander restaurant. We organiseren natuurlijk alles in overleg met jou. 

 

GPS tocht en boottocht

Ook ontzettend leuk om met de hele familie te doen zijn GPS tochten. Ontdek Den Haag, los raadsels op en werk samen om het eindpunt te vinden tijdens deze uitjes familiedag in de stad. Of strijd tegen elkaar in groepjes. Flitz-events organiseert ook te gekke boottochten voor familiedag uitjes. Jullie kunnen bijvoorbeeld varen van Den Haag naar Scheveningen en op het strand een leuke activiteit doen. Het is ook mogelijk om op de boot te eten. Meer weten over onze uitjes voor familiedag? Neem contact op voor vrijblijvende informatie, wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijke dag.