Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Corona uitjes

Na 2 jaar vol onzekerheid rondom het coronavirus kunnen we op dit moment spreken van een optimistische toekomst. Echter snappen wij als geen ander dat er nog steeds twijfel bestaat over het aangrijpende virus. Daarom zijn wij altijd bezig om te kijken naar corona proof groepsuitjes die te allen tijde kunnen worden georganiseerd, aansluitend bij de op dat moment geldende maatregelen.

 

Corona was een aangrijpende periode waarin er veel onduidelijkheden ontstonden rondom evenementen en groepsuitjes. Dan mocht het wel, dan werden de maatregelen weer strenger. Als evenementenbureau moesten wij continu rekening houden met de maximale groepsgroottes en de geldende maatregelen. Hierdoor is ons pakket aan coronaproof activiteiten sterk uitgebreid.

 

Coronaproof uitje

Bij Flitz-Events hebben we tal van activiteiten waarbij de anderhalve meter afstand altijd kan worden gewaarborgd. Dit zijn met name de buitenactiviteiten die we op het strand kunnen organiseren. Zo is powerkiten een fantastische, coronaproof activiteit die jullie gezamenlijk op afstand kunnen uitvoeren. Powerkiten wordt ook wel vliegeren XXL genoemd. Aan de hand van een grote vlieger word je begeleid door de krachten van de wind. Op deze manier kun je mooie vormen maken met je vlieger, of maak je reuzesprongen van soms wel 2 meter hoog!

 

Of wat dacht u van Archery tag? Hierbij nemen jullie het op afstand tegen elkaar op in een ware shoot out. Met Archery tag moeten jullie proberen elkaar af te schieten aan de hand van een pijl die bestaat uit een zacht kussen. Hierdoor kun je geen echte schade oplopen. Samen met je team is het doel om zo snel mogelijk de doelen te raken, zonder zelf te worden geraakt door je tegenstander. Schieten jullie alle doelen om, dan zijn jullie de winnaars van de heuse Archery war. Waan jezelf de nieuwe Robin Hood in het enerverende Archery tag!

 

Overzicht van enkele coronaproof uitjes:

 

Online team uitje

Tijdens de Corona periode werd er veel gevraagd van onze creativiteit. Hierdoor is ons dienstenpakket aan activiteiten sterk vergroot Zeker op online gebied hebben wij ons aanbod kunnen verbreden met diverse online team games. Zo hebben we verschillende online escape rooms die we voor jullie kunnen aanbieden. Een unieke manier om samen met het gehele bedrijf samen te komen, zonder dat je fysiek op locatie hoeft te zijn.

Een leuk, online uitje is de Pub Quiz. Hier nemen jullie het in teams tegen elkaar op in een ware online pub setting. De online quiz wordt door een professionele presentator georganiseerd. Het bestaat uit diverse rondes met open vragen, multiple choice vragen, minigames en tv fragmenten. Kortom, een geweldige online ervaring waarbij jullie elkaar kennis kunnen testen! Reken maar dat er nog lang zal worden nagepraat over die ene vraag!

 

Organiseer je volgende coronaproof uitje bij Flitz-Events!

Flitz-Events heeft een breed aanbod aan uitjes in coronatijd. Hierdoor kunnen we altijd schakelen, ongeacht de op dat moment geldende maatregelen. Met verschillende buitenactiviteiten en online uitjes hebben wij een breed aanbod aan oplossingen om tóch een uitje te organiseren!

Heb je vragen over de diverse uitjes en de op dit moment geldende coronaregels? Geen enkel probleem. Stel gerust je vraag! Geïnteresseerd in één van onze activiteiten? We nodigen je uit om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen!

 

Onze andere activiteiten: