Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Parkeren Scheveningen strand

Flitz-events is gelegen in het midden van de badplaats Scheveningen, zodoende Scheveningen erg eenvoudig te bereiken. Scheveningen is één van de weinige plekken waar u nog gratis tot bepaalde tijd kunt parkeren.

Bekijk hieronder waar u kunt uitstappen of parkeren.

Routebeschrijving Scheveningen met de auto

Op zomerse dagen kan het verkeer naar Scheveningen behoorlijk druk zijn, daarom zet gemeente Scheveningen extra verkeersregelaars in. Richting Scheveningen is het verstandig de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen.

Vanaf de snel weg:

1.Scheveningen-Bad via het Prins Clausplein, de A4, de N14 (Sijtwendetunnel), S200, Van Alkemadelaan en de Zwolsestraat.

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan “Zwolsestraat 426” aan.

Uiteraard is het ook mogelijk van te voren te reserveren. Wanneer u op vooraf een kaartje reserveert kunt u al voor een gehele dag parkeren V.A. €10,- per auto. Meer informatie vind u op de website parkeren Scheveningen

2. Scheveningen-Haven via de Koningskade, Prof. B.M. Teldersweg, President Kennedylaan, Houtrustweg en Westduinweg.

NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan “vissershavenweg” aan.

Parkeren op straat in Scheveningen haven

Starten in het Havenkwartier is betaald parkeren vanaf 13.00 uur. Op de Schokkerweg, Treilerdwarsweg, Vissershavenweg, Visafslagweg, Kranenburgweg, Boeistraat, Gordingstraat, Steigerstraat en het deel Dr. Lelykade tussen Datheenstraat en Kranenburgweg met een maximale parkeerduur van twee uur.

In de rest van Scheveningen geldt onbeperkt parkeren, tarief € 1.70/uur.
– Geuzenkwartier en Statenkwartier : maa t/m zon van 13.00-24.00 uur.
– Havenkwartier : maa t/m zon van 18.00-24.00 uur.
Let wel : In de Vissershavenstraat en een klein deel van de Vissershavenweg geldt de kuststrookregeling (zie boven).

Parkeren aan het strand

Wilt op parkeren langs het strand? Parkeer dan langs de Strandweg in 1 van de 256 parkeervakken of op 1 van de 300 parkeerplaatsen op parkeerterrein Noordelijk Havenhoofd. Dit is aan het einde van de strandweg vanaf het kurhaus gezien.

Wat kost het?

  • € 3,85 per uur in 2020.
  • Een dagkaart op het parkeerterrein kost € 23,25 in 2020.

Betaling parkeergeld

Kijk vooral goed op de parkeerautomaten welk tarief toepassing is alsmede de betaaltijden en parkeerduur. Dit kan namelijk afwijken van de bovenstaande tijden en tarieven.

Met het openbaar vervoer naar Scheveningen

Met de tram of bus vanaf de stations Den Haag Hollands Spoor (HS) en Den Haag Centraal (CS) stapt u binnen 15 minuten bij het strand uit.

Plan direct uw route via www.9292.nl 

U kunt met de auto voordelig parkeren bij Q-Park CS New Babylon en met tram 9 naar het strand van Scheveningen. Meer informatie kunt u vinden op parkbeach

Met de touringcar naar Scheveningen

Er zijn gereserveerde plaatsen voor touringcars om langdurig te parkeren. Ook zijn plaatsen waar passagiers in en uit kunnen stappen. Op de gereserveerde plaatsen hoeft geen parkeergeld te worden betaald.

Bekijk de touringcars plaatsen op de kaart van gemeente Den Haag

Strandtenten Scheveningen