Bedrijfsuitje Scheveningen strand

Op zoek naar een personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Flitz-events biedt actieve, creatieve en teambuilding uitjes aan in Scheveningen!

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, stellen wij het perfecte bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiedag, personeelsuitje of vrijgezellenfeest voor je samen. Van sportieve activiteiten tot creatieve bedrijfsuitjes /  uitjes, voor jong en oud  en voor ieder wat wils: Flitz-events verzorgd het bedrijfsuitje  van begin tot eind met zorg, aandacht en enthousiasme.

Bel voor meer informatie naar 06 47 03 71 10 of stuur een e-mail naar: [email protected]  

Wij denken graag mee!

Geen naam

Top 5 sportieve bedrijfsuitjes Scheveningen

Is het weer tijd voor een actief / sportief bedrijfsuitje in Scheveningen? Iedereen wil wat anders, de een wil een sportief groepsuitje de ander een cultureel groepsuitje. Flitz-events biedt een overzicht van diverse type bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Flitz-events bied in Scheveningen zowel actieve als een rustig groepsuitje.

Wij helpen jullie graag om het geschikte bedrijfsuitje in Scheveningen te vinden! Voor sportieve bedrijfsuitjes op maat belt u met onze professionele medewerkers via 0647037110.

Onze sportieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 sportieve bedrijfsuitjes:

bedrijfsuitje Scheveningen Vliegeren / powerkiten

Vliegeren / powerkiten

Bedrijfsuitje top 3

Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met vliegers in alle soorten en maten.

bedrijfsuitje Scheveningen expeditie Robinson / be Robinson

Expeditie Robinson

Bedrijfsuitje top 3

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

bedrijfsuitje Scheveningen, kijkduin, hoek van holland Zeskamp

Beachvolleyball toernooi

Bedrijfsuitje top 3

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een geheel verzorgde beach volleybal toernooi op Scheveningen.

Alle sportieve strand activiteiten

Geen naam

Top 3 Creatieve bedrijfsuitjes Scheveningen

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

Vrijgezellen feest slippers pimpen

Slippers pimpen

Bedrijfsuitje top 3

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers!

Bedrijfsuitje Scheveningen Puzzel schilderij

Puzzel Schilderij

Bedrijfsuitje top 3

Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijen is een leuke activiteit en teambuilding in een.

zandsculpturen Bedrijfuitje scheveningen

Zandsculpturen

Bedrijfsuitje top 3

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Alle creatieve strand activiteiten

Geen naam

Top 3 water bedrijfsuitjes Scheveningen

Op zoek naar outdoor activiteiten op het water in Scheveningen? De leukste outdoor activiteiten op het water hebben wij voor jullie geselecteerd en wij garanderen  een geslaagd evenement in Scheveningen! Maak uw keuze uit de onderstaande outdoor activiteiten op het water in Scheveningen.

Lekker met alle collega’s genieten op het water; voor de liefhebbers van snelheid hebben wij de powerboat in Scheveningen. Voor de mensen die wat rustiger aan willen doen maken we een rustige toertocht op de Noordzee.  Liever wat sportiever? Dan raden wij het brandingraften aan!

Hieronder vindt u onze  top 3 water bedrijfsuitjes:

 

branding raften Bedrijfsuitje scheveningen

Brandingraften

Bedrijfsuitje top 3

Branding raften is een coast-raft is een rubberboot, een ware teambuildings- activiteit.

Bedrijfsuitje Scheveningen Golfsurfen

Golf surfen

Bedrijfsuitje top 3

Golfsurfen in Scheveningen is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Bedrijfsuitje Scheveningen powerboat Scheveningen

Powerboat varen Scheveningen

Bedrijfsuitje top 3

Rondvaarten op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat.

Alle water activiteiten

Geen naam

Top 3 winter bedrijfsuitjes Scheveningen:

Na een groot succes van zomerse uitjes hebben wij nu ook magische winterse workshop. Voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de winter hebben  wij voor u de juiste, stijlvolle locaties. Tijdens deze workshops beleefd u de magische sferen van de winter. Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshop kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

Van oktober t/m maart kunt u boeken  voor een origineel bedrijfsuitje in de wintermaanden, kerstuitje of winteruitje waar lang over nagepraat gaat worden. De honderden kaarsen, lampjes, vuurkorven zetten de locatie in vuur en vlam, waarbij de actieve, culinaire en ludieke teamervaringen de toon zetten voor een heerlijk, maar bovenal gezellig diner!

Iceschulpturen

Ijssculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Winterwonderland

Winterwonderland

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Flitz-events de Winterwonderland! Dit jaar geen kerstpakket, maar een geheel verzorgde avond in winterse stijl. .

GPS-tocht winter

Winterse GPS-dropping

Bent u avontuurlijk ingesteld? Of houdt u van een magische zoektocht in ijskoude winterse sferen? Dan is de winter GPS-tocht helemaal wat voor u.

Locaties Bedrijfsuitje Scheveningen

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Scheveningen. Flitz-events is een vaste partner van diverse strandpaviljoens in Scheveningen. De strandtent zijn stuk voor stuk uniek en hebben zich de afgelopen jaren bewezen als uitstekende partners en verzorging van de catering voor uw bedrijfsuitje. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strand paviljoens.

bedrijfsuitje strand Scheveningen

Buena vista beach club

Buena Vista Beach Club aan de nieuwe zomerboulevard is hip, duurzaam, weloverwogen en lay down tegelijk!

wij4

Beachclub Wij 

De beste spot van Scheveningen’, ‘de beste strandclub van Nederland’; zo is Strandclub WIJ de afgelopen jaren al bestempeld en daar zijn WIJ erg trots op!

strandtent / beachclub DOEN

Beachclub Doen

Zintuigprikkelende en inspirerende ambiance, ervaren uw gasten een relaxte strandbeleving in stijl.

Solbeach1

Solbeach

Strandtent Solbeach Scheveningen. Unieke locatie, mooie gerechten, fantastische bediening. Ideaal voor privé en zakelijke evenementen. 

Bedrijfsuitje Kijkduin

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje in Scheveningen, organiseren wij ook op andere locatie hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.  In Kijkduin is ook voldoende én gratis parkeergelegenheid.

Bedrijsuitje Hoek van Holland

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje in Scheveningen, organiseren wij ook op andere locatie hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. Hoek van Holland is de badplaats van Rotterdam en “The Place to Be” voor jong en oud. Bedrijfsuitjes op het strand / zee of wandelen door een ongerept duingebied , daarna genieten van een hapje en een drankje in een van de vele strandpaviljoens Hoek van Holland heeft het allemaal. Daarnaast beschikt Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Geen naam

Teambuilding bedrijfsuitje

Teambuilding is voor vrijwel alle bedrijven de belangrijkste reden om een bedrijfsuitje te organiseren. Door een bedrijfsuitje leren de mensen elkaar beter kennen en dat bovendien in een hele andere, informele, setting. Hierdoor verbetert de samenwerking binnen het bedrijf en kunnen de mensen elkaar later makkelijker vinden, bijvoorbeeld als zij van verschillende afdelingen zijn. Door onze opgeleide instructeurs zal uw bedrijfsuitje een ware teambuilgings dag worden.

De instructeurs enthousiasmeren uw personeel van het begin tot het eind zodat iedereen actief meedoet! De expeditie Robinson of zeskamp is ultimate geschikt voor een teambuidings activiteit!

Geen naam

Bedrijfsuitje op maat.

Een bedrijfsuitje organiseren kan wel eens lastig zijn. Wij helpen u graag met het samenstellen van een fantastisch uitje op maat. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten. Wij organiseren voor uw bedrijf graag een uitje op maat. In nauw overleg met u stellen we een passend programma samen. Wij helpen u graag met het samenstellen van een fantastisch uitje op maat. Kies uit een breed scala aan mogelijkheden en activiteiten. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

Aan de hand van uw wensen, aantal personen en uw budget maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat. Uiteraard bespreken we onder het genot van een bakje koffie ook graag met u alle mogelijkheden zodat u ook gelijk de locatie kunt bekijken.

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres!

Aan de hand van uw wensen, aantal personen en uw budget maken we geheel vrijblijvend een offerte op maat. Uiteraard bespreken we onder het genot van een bakje koffie ook graag met u alle mogelijkheden zodat u ook gelijk de locatie kunt bekijken.

Geen naam

Bedrijfsuitje aftrekbaar?

De kosten van het bedrijfsuitje zijn als personeelskosten volledig aftrekbaar voor de belastingen. Onder twee voorwaarden: het bedrijfsuitje moet opengesteld zijn voor minimaal driekwart van alle werknemers van het bedrijf, of driekwart van een afdeling. En het bedrijfsuitje moet een gezamenlijk karakter hebben.

Geen naam

Stappenplan voor het maken van uw bedrijfsuitje:

Stap 1: Bepaal voor uzelf een begin- en eindtijd van uw bedrijfsuitje
Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een ontvangstdrankje, lunch, BBQ en/of feestavond aan uw bedrijfsuitje toe
Stap 4: Vraag hier uw offerte aan! U ontvangt op werkdagen een op maat gemaakt vrijblijvend voorstel binnen 24 uur in uw mailbox.

We stemmen het bedrijfsuitje af op jullie wensen. Ook dat kunt u aan ons toevertrouwen. Alles is bespreekbaar!