Status icon Direct bereikbaar
070 - 2501429 Bel ons! E-mail ons
 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
Flitz-events Review

Bedrijfsuitje Winter

Op zoek naar een uniek en enerverend bedrijfsuitje voor de komende winterperiode? Leuk! Dan ben je bij Flitz-Events helemaal op de juiste plek! Bij ons is er volop keuze op het gebied van bedrijfsuitjes winter in de maanden november, december en januari.

Ons evenementenbureau is gevestigd aan de kust van Scheveningen. Je zou dan ook denken dat we enkel zomerse uitjes aanbieden. Niets is minder waar! Wij bieden tientallen verschillende activiteiten aan die uitermate geschikt zijn voor de koude, donkere maanden. Wij zorgen voor warmte en verzorgen het leukste bedrijfsuitje winter van het jaar. Dat is onze drijfveer.

personen
Cocktail Workshop
Cocktail Workshop
2 uur
10 - 50

Wil je tijdens het bedrijfsuitje winter alles leren over het shaken en stirren van heerlijke traditionele cocktails? Dan is de workshop cocktails maken tijdens de winter een absolute must-do!

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €30,- p.p.
IJssculpturen
IJssculpturen
2 uur
8 - 500

Op zoek naar winteractiviteiten die een ijzingwekkende sensatie van opwinding veroorzaken? Bij ons bent u aan het juiste adres voor de workshop ijssculpturen.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €27,50 p.p.
Winter wonderland / Apres ski Games
Winter wonderland / Apres ski Games
2 uur
10 - 250

Begeef je in het betoverende ski-dorp Winter Wonderland, een plek waar je omringd wordt door een overvloed aan opwindende winteractiviteiten. Ervaar uitdagende Après-ski spellen en creëer onvergetelijke herinneringen vol gezelligheid.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €17,50 p.p.
Powerkiten Winter
Powerkiten Winter
2 uur
2 - 500

Ben je klaar voor een bedrijfsuitje in de winter, waarbij je kunt genieten van winterse activiteiten en een verfrissende dag op het strand kunt doorbrengen? Trek je dikke jas en warme handschoenen aan en laat het winterse bedrijfsuitje beginnen! Gaat het je lukken?

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
Curling Clinic
Curling Clinic
1,5 uur
10 - 100

Ontdek de unieke sensatie van curling tijdens onze spannende curling clinic! Glijd over het ijs en werk samen met je team om de perfecte strategie te bedenken en de stenen nauwkeurig te plaatsen.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €15,- p.p.
GPS Winter Dropping
GPS Winter Dropping
2 uur
10 - 100

Bent u op zoek naar een avontuurlijk bedrijfsuitje in de winter? Ga dan mee op een spannende interactieve wandeltocht, waarbij u coördinaten en een GPS-tracker gebruikt om winterse activiteiten te ontdekken.

 • 25 jaar ervaring
 • De scherpste prijzen
 • 6000+ uitjes per jaar
 • Gratis backup regenprogramma
v.a. €10,- p.p.

bedrijfsuitje winter wonderland

Winterse bedrijfsuitjes kunnen zowel binnen als buiten plaatsvinden. Ons populairste winter uitje is namelijk de workshop ijssculpturen maken. Dit is een enerverende en unieke activiteit die buiten plaatsvindt. Zoek je liever de warmte op? Dan zijn er verschillende knusse activiteiten te vinden.

Wat dacht je bijvoorbeeld van onze populaire workshops of de welbekende pubquiz. 

Maak van een winters bedrijfsuitje een dag om nooit te vergeten

De donkere dagen lenen zich bij uitstek voor gezellige activiteiten met je collega’s tijdens een geweldig bedrijfsuitje. Het is fijn om de saaie maanden in de winter te doorbreken met een gezellig bedrijfsuitje waarbij jullie heerlijk in de winterse kerstsferen kunnen komen. 

Flitz-events biedt het hele jaar door leuke, sportieve, gezellige en leerzame bedrijfsuitjes. Zowel zomers als winters.  Zin in een bedrijfsuitje winter? Kijk bij ons uitgebreide en gevarieerde aanbod winteruitjes.

Kerstuitje langs de kust van Scheveningen

Als je aan Scheveningen denkt, denk je waarschijnlijk aan zon, strand en zee. Waarschijnlijk dacht je niet direct aan winterse kerstuitjes. Niets is minder waar! Bij Flitz-Events bieden óók in de koude maanden geweldig leuke winteruitjes voor bedrijven en families. 

Zo kun je de feestdagen met een kerstuitje 202 op het strand doorbrengen. Flitz-events biedt in Scheveningen en omgeving diverse mogelijkheden aan om je perfect te vermaken met een groep. Kerst is een mooie gelegenheid om er samen te zijn en samen iets leuks te ondernemen.

De hele dag bij de kerstboom zitten is heel gezellig, maar wat meer actie in de tent is veel leuker. Flitz-events is expert in het organiseren van geslaagde groepsactiviteiten en heeft speciaal voor rond de kerstdagen vele mogelijkheden om samen wat te ondernemen.

Top 5 Winterse bedrijfsuitjes & Teamuitje winter

Teambuilding is ontzettend belangrijk voor bedrijven. Een onderling sterke band en goede communicatie zijn twee aspecten die het succes van een bedrijf kunnen bepalen. Niet voor niets kan een teambuilding uitje jaarlijks helpen om de onderlinge band te verbeteren. Op het gebied van teambuilding uitjes zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Of je nu in de zomer of winter een uitje wilt boeken, er is keuze genoeg. 

Regelmatig worden de winterse maanden gekozen omdat dit een gezellige periode is in aanloop naar kerst en oud & nieuw. Om die reden bieden we juist in deze periode verschillende leuke activiteiten aan om elkaar beter te leren kennen. Sport, plezier, teambonding, het komt allemaal samen tijdens een winterse activiteit.

Om je van wat meer inspiratie te voorzien delen we graag onze top 3 winterse activiteiten in en rondom Scheveningen: 

IJssculpturen maken
winterwonderland-utrecht
Jaja, een van onze klassiekers als het aankomt op winterse activiteiten in en rondom Scheveningen. Het maken van ijssculpturen is niet alleen een bijzonder bedrijfsuitje in de winter, maar combineert ook de eigenschappen die je op de werkvloer hebt tijdens de activiteit.

Bij de workshop ijssculpturen maken draait alles om communiceren, teamwork, creativiteit en plannen. Dezelfde eigenschappen die je tijdens het gewone werk vaak ook nodig hebt, maar nu op een leuke en uitdagende manier. 

Tijdens dit winterse bedrijfsuitje ga je in teamverband aan de slag om het mooiste kunstwerk te maken in een van tevoren door jezelf vastgesteld onderwerp te creëren. Dit doe je op een stoere wijze met hamer en beitel, wat meteen het hardste in je medewerkers naar boven brengt.

Aan het einde van de workshop wordt bepaald wie het mooiste kunstwerk heeft gemaakt!

Expeditie Poolcirkel

Het succesvolle televisieprogramma Expeditie Robinson is ook te beoefenen op het strand van Scheveningen. Dit is niet voor niets een van onze populairste activiteiten tijdens de zomer. Gelukkig bestaat er een ijskoude variant op de geweldige activiteit. Samen met je team ga je zes winterse teamproeven doorstaan om te bepalen wie het sterkste team van de dag is.

Wie in de finale de meeste punten heeft verdiend is de winnaar van Expeditie poolcirkel. Dit avontuurlijke bedrijfsuitje in de winter is geschikt voor zowel grote als kleine groepen, waardoor het een zeer geschikt uitje is om in de winter te doen. 

De GPS winter dropping

Op zoek naar een winters bedrijfsuitje met een avontuurlijk karakter? Dan is de GPS tour geschikt voor jou! Dit is een ontzettend leuke en actieve variant van de zomerse GPS tour. Hier waan je jezelf door een omgeving vol winterse sferen en zelfgemaakt glühwein. Een magische activiteit die geschikt is voor iedere leeftijd.

Het doel? De juiste route vinden naar de uiteindelijk eindbestemming, waar de heerlijke glühwein op je staat te wachten.  winterwonderland utrecht

De GPS dropping start met een uitgebreide uitleg over het gebruik van de apparatuur, waarna de deelnemers in groepjes worden verdeeld. Dit wordt allemaal gedaan door een ervaren instructeur in de regio. Hierna begint de ijskoude winterwandeling.

Wil je het nog wat moeilijker en spannender maken? Kies dan voor GPS winter dropping in de schemering of in het donker.

Zo wordt navigeren een stuk uitdagender lastiger. Onderweg ben je op zoek naar alle ingrediënten voor de glühwein en verdien je punten. Door vragen te beantwoorden krijg je tegelijkertijd hints en versnel je de route naar de eindstreep. Winnaar is het team dat als eerste de eindbestemming heeft bereikt en de meeste punten heeft gescoord.

De Winter Games

Wat is het typische uitje wat je doet in een winterwonderland? Après-ski natuurlijk. En dit kan je nu ook als bedrijfsuitje in de winter komen doen in Den Haag. Onder het genot van een warme chocolademelk of glühwein speel je met je collega’s de gezelligste winterspelletjes, van langlaufen in racevorm tot een potje bierpul schuiven.

De leukste, gezelligste en gekste spelletjes kan je tijdens je bedrijfsuitje doen in winterse sferen.

Daarnaast kunnen jullie heerlijk bijkletsen en ontstaat er een warme band tussen onderlinge collega’s. Een ideale manier voor teambuilding, die waarschijnlijk tot in de late uurtjes door zal gaan. 

De Grote Winter Quizshow

Wil je liever een bedrijfsuitje in de winter waar je niet met je handen hoeft te werken, maar liever je hersens laat kraken? Dan kan je meedoen aan De Grote Winter Quizshow. Deze pubquiz is gebaseerd op het succes van het spelprogramma Ik Hou Van Holland en heeft vergelijkbare onderdelen zoals het Rad van Fortuin en de tikkende tijdbom.

Aan de hand van unieke vragen en winterse hits is het zaak om de winnaar van de dag te worden. De grappigste manier om te testen wie de grootste bolleboos van de werkvloer is.

Welke artiest heeft de meeste streams als het aankomt op kerstmuziek? En waar komt het verhaal van Santa Claus vandaan? Je komt erachter tijdens een unieke winter Quizshow!

Een passende afsluiting op een enerverend winteruitje

Winter wonderland / Apres ski Games scheveningen

Wil je de winterse activiteit combineren met een gezellige borrel of overheerlijk diner? Dat kan! Bij Flitz-Events combineren wij regelmatig verschillende activiteiten met een diner-arrangement. Op deze manier kunnen jullie lekker napraten over de geslaagde activiteit. 

Flitz-Events heeft een breed netwerk in de regio Scheveningen. Hierdoor is het mogelijk om vrijwel al je wensen te kunnen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op wanneer je vragen hebt op het gebied van complete arrangementen. 

Bedrijfsuitje winter op het strand van Scheveningen

Bedrijfsuitje winter op het strand? Zeker weten! Flitz-events organiseert het hele jaar door groepsactiviteiten in en rond Scheveningen. Zeker de winterse kou biedt de juiste uitdaging om het strand op te zoeken. Trek een dikke jas en waai heerlijk uit op het mooiste plekje van Nederland. Flitz-events creëert elk seizoen allerlei bedrijfsuitjes in de winter, op locatie en in restaurants in Den Haag en omstreken.

Juist in de winter kiezen veel bedrijven voor om iets te doen op het strand. Vaak is het dan wat rustiger in het bedrijf en is iedere werknemer weer terug van vakantie. In de winter heeft Flitz-events daarom de activiteiten om de kou op te zoeken of juist te ontvluchten met wat gezelligheid in een warme setting.

Hoe leuk is het om rond kerst en oud & nieuw een uniek bedrijfsuitje te laten organiseren die anders is dan normaal. Niet voor niets worden veel familie-uitjes, vrijgezellenfeesten en schooluitjes in de winter georganiseerd. Veel mensen hebben de neiging juist binnen te gaan zitten, maar lekker een dag buiten aan het strand uitwaaien frist iedereen weer even lekker op. Daarna de warmte opzoeken is dan nog gezelliger!

Kerstuitje met bedrijf 

De kerstperiode is heel gewild als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje. Het is overal extra gezellig met lichtjes, kerstversiering en lekker eten. Daarnaast is het vaak rustiger op de zaak en is iedereen terug van vakantie. Genoeg redenen om te kiezen voor een winters uitje. 

Een kerstuitje is natuurlijk heel goed te combineren met een heerlijke kerstmaaltijd. Daarnaast lekker bezig zijn met elkaar tijdens het volgen van een workshop of sportieve activiteiten. Kies bijvoorbeeld voor een dagje Winterwonderland. Dit is een ontzettend leuke en sfeervolle omgeving waarbij je verschillende leuke activiteiten kunt doen.

Speel spelletjes, daag elkaar uit in enerverende quizzen of ga langlauf skiën. Winterwonderland is sowieso een geweldige locatie die, zoals de naam al zegt, je vol verwondering zal laten zijn. Een unieke plek waar teambuilding gestimuleerd wordt en iedereen met plezier op terug zal kijken. 

Een kerstuitje met je bedrijf kan ook op andere winterse locaties in de omgeving. Wat dacht je van World Hotel Wings of de Waterreus? World Hotel Wings is tijdens de kerstperiode volledig omgetoverd tot een waar winterparadijs en lijkt daarom een beetje op Winter Wonderland. Super sfeervol en superleuk om met je collega’s te genieten van een kerst bedrijfsuitje.

Strandpaviljoen De Waterreus is een begrip in Scheveningen en sinds 2016 hét permanente strandrestaurant. Niet zo verwonderlijk dus dat de Waterreus in 2016 tot beste strandpaviljoen van Nederland is uitgeroepen. Een prachtig uitzicht op de Noordzee en een geweldige locatie voor een bedrijfsuitje; 365 dagen per jaar dus ook tijdens de winterperiode.

In deze periode is het extra gezellig door de sfeervolle verlichting en de knusse kerst inrichting. 

Op zoek naar een winter personeelsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, kinderfeestje of familiedag? Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje of uitje in de winter ben je bij Flitz-events op het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren. 

Dankzij onze warme contacten in Scheveningen kunnen we op diverse locaties een fantastische activiteit verzorgen. Hierbij kun je kiezen tussen gezellige strandpaviljoens of ware kerstruimtes zoals Winter Wonderland. Tijdens de geweldige activiteiten ervaar je de winterse sferen van kerst. 

Bedrijfsuitje kerst 2022

Een bedrijfsuitje winter tijdens de kerstdagen kan een leuke manier zijn om het jaar af te sluiten en tegelijkertijd het teamgeest te versterken. Bij Flitz-Events bieden we een ruim aanbod aan activiteiten die we op locatie kunnen organiseren, van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops en leuke spelletjes.

Onze professionele teambuilding-experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte activiteit voor jouw bedrijfsuitje winter tijdens de kerstdagen. We kunnen bijvoorbeeld een outdoor avontuur organiseren, met onder andere klimmen, ziplining en survivalgames. Of misschien zijn jullie meer geïnteresseerd in een culinaire workshop waarbij jullie samen leren hoe je de lekkerste kerstgerechten kunt bereiden.

Wat je ook kiest, bij Flitz-Events ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring tijdens het kerstbedrijfsuitje winter. Onze activiteiten zijn niet alleen leuk en uitdagend, ze helpen ook bij het versterken van de communicatie en samenwerking binnen het team. Zo kunnen jullie samen nieuwe vaardigheden leren en een betere verbinding met elkaar opbouwen.

Wil je meer weten over onze bedrijfsuitjes tijdens de kerstdagen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Wij helpen je graag om het perfecte kerstbedrijfsuitje voor jouw team te organiseren.

Winterse workshops

Bij Flitz-Events bieden we jaarlijks tal van verschillende workshops aan. Hierbij is er zowel onderscheid tussen actieve en leerzame workshops. Het mooie aan een workshop is dat deze het hele jaar door te doen is. Dat betekent dat er ook veel keuze is in de winterse maanden. Tijdens deze workshops beleef je echt de magische sferen van de winter.

Er is keuze uit verschillende workshops waarbij er rekening is gehouden voor ieder wat wils. De workshops kunnen met elkaar worden gecombineerd en eventueel ook worden uitgebreid.

In de barre kou op het strand van Scheveningen staan? Hartstikke leuk natuurlijk, als je een leuke activiteit aan het doen bent in de koudere maanden van het jaar. Trek een dikke jas aan en je ervaart een fantastische middag. Ook in de winter zijn er genoeg bedrijfsuitjes die je in Den Haag kan gaan doen en waar je collega’s of personeel naar uit zullen kijken.

De workshop ijssculpturen is al eens benoemd op deze pagina, maar wat dacht je bijvoorbeeld van deze: 

De winterse cocktail workshop

Cocktails. Waarschijnlijk denk je dan direct aan een warme vakantiebestemming aan het strand. Helaas, dat kunnen we niet voor je regelen. Wat we wel kunnen regelen is een unieke winterse variant op de populaire workshop. Hierbij is het de bedoeling om winterse varianten van de cocktail te maken.

Kies bijvoorbeeld voor een winterse variant van de mojito, door winterse kruiden te gebruiken. Of maak een cocktail variant op de glühwein! Ga je liever voor een mocktail? Ook dat kan, maak bijvoorbeeld een eigen frozen chocolademelk, met karamel en chocoladesaus. Alles is mogelijk tijdens een lekker, gezellig en sfeervol uitje! 

De poker workshop

Alles leren op het gebied van poker? Dat kan! Tijdens de poker workshop leert een ervaren instructeur je alles op het gebied van het befaamde spel. Een unieke workshop die je helpt om een ijzersterke pokerface op te bouwen. 

Deze workshop bieden we het hele jaar door, maar wij merken dat de belangstelling in de wintermaanden flink toeneemt. Om deze reden mag de workshop absoluut niet ontbreken op het lijstje van winterse workshops! 

December uitjes

December is misschien wel de sfeervolste maand van het jaar. Daarnaast is de maand december het begin van de winterse periode en werk je langzamerhand toe naar kerst en oud & nieuw. 

Bij Flitz-Events is het in december vaak ontzettend druk. Dit komt doordat veel bedrijven kiezen om hun uitje in te plannen in de gezellige kerstmaand. Natuurlijk bieden wij onze winters gerelateerde activiteiten ook aan in november, januari en februari. Zolang het koud en sfeervol is kunnen we al verschillende winteruitjes voor je aanbieden.

Heb je interesse in een bedrijfsuitje in november of januari? Geef dat vooral even aan! Wij verzinnen dan een passende variant op de kerstuitjes. 

Indoor activiteiten in de winter 

Ben je op zoek naar een sportieve activiteit die je ook in de winter kunt doen. Dan is er keuze genoeg! Bij Flitz-Events bieden wij veel van onze zomerse activiteiten in de winter aan. Ook binnen kun je bijvoorbeeld een indoor beachvolleybal of indoor knotshockey toernooi organiseren. 

Wil je even het strandgevoel opzoeken en lekker sportief binnen aan de slag gaan, dan kan dat met de workshop indoor beachvolleybal. Dit is een leuke activiteit om te doen met zowel fanatieke sporters als de recreatie indoor sporter. Jullie krijgen eerst wat tips en tricks van een professionele instructeur. Het lijkt alsof je buiten bent, maar in werkelijkheid zit je in een warme en overdekte ruimte!

Voor zowel ervaren als beginnende sporters is een toernooi volleybal of knotshockey ontzettend interessant. We proberen de teams zo eerlijk mogelijk in te delen zodat je niet wordt overlopen door de tegenstanders. Uiteindelijk is het doel om de winnaar van de dag te worden!

Niet alleen in de winter feest

Natuurlijk kan je bij Flitz-events het hele jaar door terecht voor de meest geweldige bedrijfsuitjes. Wij bieden uitjes voor groepen van alle groottes: van enkele mensen tot duizenden deelnemers. Spannend en uitdagende bedrijfsuitjes, gezelligheid, leren tijdens workshops of een dagje strand en BBQ.

Of je nou een winter personeelsuitje wilt organiseren of een bedrijfsfeest voor je voltallige personeel, wij zorgen dat het een dag wordt om nooit te vergeten. Ook in de zomer is het doen van bedrijfsuitjes ontzettend leuk. In de zomerse maanden heten we je van harte welkom aan de kust van Scheveningen, voor diverse strandactiviteiten. 

Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies en overleg. Veel van onze bedrijfsuitjes kunnen ook op een locatie naar wens worden georganiseerd. Wij hebben veel ervaring en kunnen je adviseren wat de beste mogelijkheden zijn. Wil je vooral werken aan teambuilding? Wij begrijpen als geen ander welke bedrijfsuitjes daarvoor -in jouw geval- het meest geschikt zijn. 

Indien je een buiten activiteit organiseert kunnen wij altijd een passend alternatief bieden voor het geval het weer totaal niet meewerkt. Neem gerust contact op met Flitz-events als je overweegt een bedrijfsuitje winter te organiseren en meer wilt weten over alle mogelijkheden, tarieven en personeelsuitjes.

Bedrijfsuitje November

Een bedrijfsuitje winter in november kan een leuke manier zijn om het werkjaar af te sluiten en tegelijkertijd het teamgeest te versterken. Bij Flitz-Events bieden we een ruim aanbod aan activiteiten die we op locatie kunnen organiseren, van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops en leuke spelletjes.

Onze professionele teambuilding-experts helpen je graag bij het kiezen van de perfecte activiteit voor jouw bedrijfsuitje winter in november. We kunnen bijvoorbeeld een outdoor avontuur organiseren.

Bedrijfsuitje winter

Een bedrijfsuitje winter kan een leuke en onvergetelijke ervaring zijn voor het hele team. Er zijn veel verschillende activiteiten die je in de winter kunt doen, afhankelijk van de interesses en het budget van je bedrijf.

Een populair bedrijfsuitje winter is een dagje winterwonderland. Dit is een leuke manier om actief te zijn en tegelijkertijd te genieten van de prachtige winterse omgeving.

Als je op zoek bent naar iets rustigers, kun je ook overwegen om een bezoek te brengen aan een Cocktail workshop. Hier kun je genieten van je zelf gemaakte cocktail tijdens het bedrijfsuitje winter

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

 • Wordt het binnen of buiten georganiseerd?
  Onze winterse bedrijfsuitjes kunnen zowel buiten als binnen plaatsvinden. Onze meest populaire winteruitje ijssculpturen maken, die vindt bijvoorbeeld buiten plaats. We hebben ook een optie voor een slecht weer alternatief als het echt slecht weer wordt.
 • Zijn er speciale activiteiten voor de feestdagen?
  Tijdens de kerstperiodes is het altijd extra gezellig om gezellig bij elkaar te komen. Flitz-Events kan een activiteit heel makkelijk combineren met een heerlijk kerstdiner. Zo bieden wij bijvoorbeeld een winterwonderland aan, daar ervaar je een gezellige Oostenrijkse Apres-Ski met allemaal spelletjes en warme drankjes.
 • Wat gebeurt er met slecht weer?
  Wij proberen om zoveel mogelijk onze activiteiten door te laten gaan. Maar als het echt heel slecht weer wordt dan bieden wij wel alternatieve activiteiten aan.
Wij zijn nu gesloten
Offerte aanvragen Contact
Bel ons! Contact Offerte aanvragen Stuur een WhatsApp bericht! Whatsapp