Bedrijfsuitje Vliegeren / powerkiten

Wilt u graag een bedrijfsuitje met vliegeren of powerkiten op het strand van Scheveningen? Vliegeren, is op dit moment het populairste onderdeel van een bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen. Vliegeren is voor jong en oud een super leuke bezigheid is. Vliegeren is de ultieme uitdaging voor sportieve mensen die houden van strand en wind. Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met Nasawing vliegers en matrassen in alle soorten en maten. Kleine vliegers voor mensen die heerlijk willen ontspannen. En grotere voor mensen die gaan voor het extreme en de kracht van de wind zelf willen ervaren. We leren je op een veilige manier te besturen en natuurlijk leren we je een heleboel leuke trucjes!

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past. Wij nemen alle zorgen uit uw handen. Van 1 activiteit tot een totaal georganiseerde beachdag op Scheveningen.

Meer info over vliegeren powerkiten

Prijzen voor Vliegeren in Scheveningen:

Groep tot 4 personen                          : € 20,- (aanbieding)
Groep vanaf 5 personen                     : € 20,-
Groep vanaf 25 personen                     : € 17,50
Groep vanaf 50 personen                     : € 15,-
Groepen vanaf 70 personen:              : € 12,50

Prijzen zijn inclusief BTW.

Naast het vliegeren in Scheveningen bieden wij ook andere bedrijfsuitjes en uitjes aan op het strand van Scheveningen. Vliegeren is te boek vanaf 2 personen tot 150 personen, maar ook heel goed te combineren met andere activiteiten. Bij combinatie van 2 activiteiten, zal en altijd een korting worden gegeven over beide activiteiten.

Strand palviljoens Scheveningen

Flitz-events werd met verschillende restaurants en strandtenten samen. Geef aan welke strandtent het beste bij u past.

bedrijfsuitje strand Scheveningen

Buena vista beach club

Buena Vista Beach Club aan de nieuwe zomerboulevard is hip, duurzaam, weloverwogen en lay down tegelijk!

wij4

Beachclub Wij 

De beste spot van Scheveningen’, ‘de beste strandclub van Nederland’; zo is Strandclub WIJ de afgelopen jaren al bestempeld en daar zijn WIJ erg trots op!

strandtent / beachclub DOEN

Beachclub Doen

Zintuigprikkelende en inspirerende ambiance, ervaren uw gasten een relaxte strandbeleving in stijl.

Solbeach1

Solbeach

Strandtent Solbeach Scheveningen. Unieke locatie, mooie gerechten, fantastische bediening. Ideaal voor privé en zakelijke evenementen. 

Vraag direct offerte aan
DutchEnglishGerman