Bedrijfsuitje Zandvoort.

Bedrijfsuitje in Zandvoort, Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfs uitjes/evenementen in Zandvoort.

Voor bedrijfsuitjes is het strand van Zandvoort is een populair strand. Het strand van Zandvoort is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen en ideaal voor bedrijfsuitjes.

Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om de activiteiten op het strand te verzorgen, dus ideaal voor een bedrijfsuitje op Zandvoort.

In samenwerking met verschillende restaurants en strand paviljoens in Zandvoort, kunnen we de juiste arrangementen voor uw bedrijfsuitje aanbieden.

Alle strand paviljoens en terrassen met een spectaculaire uitzicht op zee, dus perfect voor een uitgebreide lunch, een overheerlijke BBQ en een top feest in combinatie met een bedrijfsuitje op het strand van Zandvoort.

Na de uitkozen activiteiten voor het bedrijfsuitje kunnen we de afsluitende barbecue of buffet bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en uw activiteiten keuze.

Heeft u een bepaald budget voor uw bedrijfsuitje op Zandvoort of personeelsuitje op Zandvoort en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen!

Hier onder vindt u verschillende arrangementen die wij in Zandvoort kunnen verzorgen voor u.

Indien je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je direct kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 06-47037110 of mail naar [email protected]

Bedrijfsuitje Zandvoort

Personeeluitjes, vrijgezellen uitjes op het strand van Zandvoort.

Bedrijfsuitjes, personeeluitjes, vrijgezellen uitjes, beachgames en uitjes strand:

Sportieve uitjes op het strand

Bedrijfsuitje op het water

Creatieve uitjes