Bedrijfsuitje Noordwijk

Bedrijfsuitje op het strand van Noordwijk

Wil je in stijl een uniek bedrijfsuitje organiseren voor jouw team in Noordwijk? Dan hoef je niet lang te zoeken. In Noordwijk kun je veel verschillende bedrijfsuitjes doen die je nergens anders hebt. Van sportieve activiteiten in en op het water tot uitdagende spellen in de stad, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. En het voordeel is, dat je alle verschillende activiteiten op één plek kunt reserveren, dus je weet zeker dat er voor ieder wat wils is. Dit is een overzicht van enkele unieke bedrijfsuitjes in Noordwijk.

Citygames Noordwijk

Beachvolleybaltoernooi als bedrijfsuitje in Noordwijk

Is jouw team de beste in sport? Bewijs dit dan maar. Op het strand van Noordwijk kun je met alle afdelingen van je bedrijf een heus beachvolleybaltoernooi houden. De aanwezigen worden vanaf het begin van de dag opgesplitst in teams en nemen het tegen elkaar op in de poulefase. Wie de beste score van hun poule te pakken heeft, gaat door naar de volgende ronde, totdat de twee beste teams over zijn gebleven en in de grote finale bepalen wie het beste team is. Een ideaal bedrijfsuitje voor als je een bedrijfsuitje met een gigantische groep wilt maken, want je kan meedoen tot een maximum van 3500 personen.

Branding raften

Voor de avontuurlijke bedrijfsuitjes kan je het water op. In Noordwijk kun je namelijk branding raften. Wil je op een leuke en stoere manier je teambuilding perfectioneren, dan is deze activiteit perfect geknipt voor je. Met branding raften draait alles om samenwerken om te winnen van de andere teams die sneller en sterker proberen te zijn. Branding raften is zonder twijfel het bedrijfsuitje waar je personeel nog lang over door zal praten.

GPS-tochten door de stad

Toch liever een bedrijfsuitje buiten het strand om, waar je niet nat of vies kan worden? Doe dan een GPS-tocht. Het ouderwetse kompas lezen is tegenwoordig vervangen door een handig elektronische apparaatje, maar dit maakt het niet minder leuk om op ontdekking te gaan. Ga met je team op zoek naar de mooiste plekjes in de omgeving. Deze tochten kunnen zowel wandelend als op de fiets gedaan worden.

Solextochten

Voor wie ze niet meer kent, de Solex is een ouderwetse fusie tussen de fiets en een motor. Een beetje de voorloper van de bromfiets. In Noordwijk kan je je even terug in de tijd wanen, toen het hebben van een Solex volkomen normaal was en hiermee een unieke tour door de binnenstad van Noordwijk en de Bollenstreek maken. Op deze manier is het verkennen van de omgeving al een uniek iets op zichzelf.

Segway-tocht en powerkiten

Liever een bedrijfsuitje waar je meer dan één activiteit doet? Dat kan. Elke activiteit is al in combinatie met een volledig verzorgd buffet of barbecue, maar je kan ook activiteiten combineren. Zo is er een speciaal pakket waar je groep in tweeën wordt gesplitst, de ene groep gaat op avontuur door de straten door middel van een segway, de andere groep ontdekt bijvoorbeeld het luchtruim door te gaan powerkiten. Op de helft van de dag wordt er gewisseld zodat beide groepen beide activiteiten kunnen doen. Twee voor de prijs van één is natuurlijk ook tijdens bedrijfsuitjes een fijn gegeven.

Bedrijfsuitjes op andere locaties

Bedrijfsuitje winter Noordwijk