Flitz-events Review

Activiteiten

Als je op zoek bent naar een leuke activiteit om te doen dan wil je graag de perfecte locatie en een ruime keuze aan activiteiten. Bij Flitz Events vind je het allebei. Je hebt een groot aanbod aan diverse soorten activiteiten, waardoor er altijd iets tussen zit wat iedereen leuk vindt.
En dat is toch wel een vereiste voor een geslaagde dag. Je vindt hier de leukste activiteiten van Nederland. Voor diegenen die de voorkeur geven aan een evenement op eigen locatie hebben wij diverse activiteiten die naar jou toe komen. Van sportieve uitdagingen tot creatieve workshops, het is allemaal mogelijk.

Lees meer
personen

Sorteren op:

Veelgestelde vragen

  • Top 3 Activiteiten in Den Haag
    De top 3 Zomer Activiteiten op het strand van Den Haag zijn: Robinson Crusoe (Ons meest populaire programma!), Vliegeren / Powerkiten (voor iedereen toegankelijk), Zeskamp / Beachgames (Voor een origineel uitje op maat gemaakt voor uw complete dag)
  • Top 3 Winter Activiteiten in Den Haag
    1. Winterwonderland (Hilarische Après-ski Games! Super Jolig) 2. PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje) 3. Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)
  • Top 3 Familie Winter Activiteiten
    1. Winterwonderland (Hilarische Après-ski Winter Games! ) 2. PubQuiz show (Gezelligheid & strijd met een drankje op locatie of in de kroeg) 3. Workshop ijssculpturen maken (IJskoude workshop perfect voor de teambuilding)

Activiteiten Nederland

Als je op zoek bent naar leuke activiteiten in Nederland dan kom je al snel terecht bij Flitz Events. Je hebt hier een ruim aanbod aan activiteiten in Zuid-Holland. Mocht je het toch te ver vinden dan kan je er ook altijd voor kiezen om een overnachting in de buurt te boeken. Zo zorg je voor het beste uitje en heb je zeker een geslaagde dag. D

Activiteiten Zuid-Holland

Veel activiteiten bij Flitz Events kan je op meerdere plekken in Zuid-Holland doen. Doe bijvoorbeeld een GPS-tocht en laat je droppen in Scheveningen, Hoek van Holland of Kijkduin. Aan de hand van samenwerking, communicatie en creativiteit kan je de GSP-tocht tot een goed einde brengen. Voer opdrachten uit en beantwoord vragen om zo de eindbestemming te halen. Ondertussen kan je dus genieten van de mooie plekken op de gekozen locatie. Zo zijn er nog meer keuze die je op meerdere plekken in Zuid-Holland uit kan voeren. Als je kiest voor het Powerkiten dan heb je strand nodig, maar ook deze je doen in zowel Scheveningen, Kijkduin als Hoek van Holland. Het is zelfs in overleg mogelijk om een activiteit te doen op een locatie naar keuze.

GPS-Tocht Dropping activiteiten

Activiteiten Den Haag

Als je op zoek bent naar activiteiten in Den Haag dan is de binnenstad een hele geschikte locatie waar je veel activiteiten van Flitz Events kan doen. Ga bijvoorbeeld voor een rondvaart door Den Haag en zie de stad vanuit een ander perspectief. Boek een sloep met schipper en het enige wat jullie hoeven te doen is rond te kijken en gezellig bij te praten. Het is ook mogelijk om een interactief spel in het centrum van Den Haag te doen. Je hebt meerdere City Games met verschillende verhaallijnen waar je in groepen verschillende opdrachten uit moet voeren. Je krijgt een iPad mee, waarop je de opdrachten uitvoert, terwijl je door Den Haag loopt. En zo zijn er nog veel meer activiteiten in Den Haag te vinden.

Activiteiten Scheveningen

Denk je aan Scheveningen dan denk je aan het kilometerslange strand. Een perfecte locatie voor activiteiten in Scheveningen. Denk bijvoorbeeld aan een Beachcamp, waarbij je in groepen tegen elkaar strijd op onderdelen naar keuze. Of ga voor een sportieve activiteit en kies ervoor om te leren powerkiten. Je leert om een vlieger onder controle te houden, die je voorttrekt over het strand van Scheveningen. Maar het is ook mogelijk om te gaan voor een creatieve activiteit in Scheveningen, zoals het bouwen van zandsculpturen of een workshop schilderen. Verder kan je natuurlijk ook kiezen om meer te ontdekken dan het strand en een van de verschillende City Games te doen in Scheveningen.

Activiteiten Hoek van Holland

Als je op zoek bent naar activiteiten in Hoek van Holland dan kan je kiezen voor powerkiten, blokarten of de Robinson Crusoe Experience en nog . Bij het laatstgenoemde probeer je te ontsnappen aan kannibalen door proeven uit te voeren. Een leuke activiteit waar samenwerking erg belangrijk is. Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor een workshop pokeren of een workshop cocktails maken. Zo heb je ook in Hoek van Holland genoeg activiteiten waar je uit kan kiezen. Ideaal als het bedrijf in Hoek van Holland zit en er veel medewerkers uit deze buurt komen.

Activiteiten Zandvoort

In Zandvoort vind je veel strandactiviteiten, zoals het Beachcamp of de Robinson Crusoe Experience. Verder kan je er ook voor kiezen om een sport met het strand te combineren, zoals bij het powerkiten, bubbelvoetballen of ga voor boerenbeachgolf. Bij het bubbelvoetballen moet je niet alleen letten op de bal, maar ook op je tegenstanders. Het is hier namelijk juist de bedoeling om elkaar uit te schakelen door elkaar opzij te beuken. Ideaal om van je frustratie af te komen. Bij boerenbeachgolf combineer je het golfen met het strand. Op het strand staat een speciaal parcours uitgezet, die jouw vaardigheden testen.

Teambuilding Activiteit

Als bedrijfsuitje ben je waarschijnlijk op zoek naar een activiteit waar veel teambuilding bij komt kijken. De collega’s leren zo tijdens de activiteit samen te werken, wat weer een positieve invloed heeft op het kantoor. Ook hier zullen ze daardoor beter leren samenwerken, waardoor projecten beter verlopen. Daarnaast leer je elkaar beter kennen, waardoor de sfeer op het werk verbetert. Maar natuurlijk is samenwerking ook belangrijk bij familie en vrienden, omdat samenwerking nou eenmaal goed is voor de relatie. Het maakt daarbij niet uit om wat voor relatie het gaat. Gelukkig kan je bij Flitz Events terecht voor heel veel verschillende soorten activiteiten waarbij teambuilding aan bod komt. Dit zijn leuke en originele activiteiten, waarbij je moet samenwerken om het beste resultaat te krijgen. Een waardevolle les én een leuk dagje weg in één dus.

Voorbeelden Activiteit Teambuilding

Er zijn genoeg voorbeelden van activiteiten waarbij teambuilding een rol speelt. Je hebt teambuilding activiteiten die je binnen kunt doen, maar ook buiten zijn er genoeg teambuilding activiteiten te noemen. Je kan kiezen voor een activiteit op het strand, maar je kan ook gaan voor een activiteit waarbij je door het centrum van een stad loopt. Of juist een hele stad ontdekt. Daarnaast vind je teambuilding activiteiten overal in Zuid-Holland, waaronder Zandvoort, Den Haag, Scheveningen en Hoek van Holland. Het is zelfs mogelijk om een teambuilding activiteit op een eigen gekozen locatie te doen. Daarvoor moet de locatie wel geschikt zijn voor de gewenste activiteit. Verder heb je nog actieve activiteiten waar samenwerking aan te pas komt, maar ook creatieve activiteiten. Er zijn dus genoeg ideeën op te doen als het gaan om teambuilding activiteiten. Zo kom je altijd samen wel tot een activiteit die iedereen leuk vindt om te doen. En waarbij teambuilding aan te pas komt.

Teambuilding activiteit op het strand

Er is een groot aanbod te vinden aan teambuilding activiteiten en in Zuid-Holland vind je veel strand. Dus waarom zou je beide aspecten niet combineren? Je vindt daarom een groot aanbod aan teambuilding activiteiten op het strand. Zo kan je kiezen voor de Robinson Crusoe Experience, waarbij je proeven moet doorstaan om te kunnen ontsnappen aan kannibalen. Alleen door goed samen te werken kan je de proeven goed uitvoeren en zo uiteindelijk ontsnappen van het eiland. Hetzelfde geldt voor het Beachcamp. Ook hier werk je in teams samen door verschillende onderdelen uit te voeren. Daarnaast strijd je tegen andere teams en heb je dus een extra motivator om goed samen te werken. Als je naast een strandactiviteit ook creatief bezig wil zijn dan kan je kiezen voor een workshop zandsculpturen maken. Hierbij werk je als een team aan een mooi kunstwerk, gemaakt van zand. Je moet hier goed kunnen plannen en de taken goed verdelen. Alleen zo maak je een mooie zandsculptuur.

Creatieve teambuilding activiteit

Voorbeelden van creatieve teambuilding activiteiten zijn onder meer een workshop schilderen, graffiti spuiten of ijssculpturen maken. Bij het schilderen werk je samen aan een heel groot schilderij gemaakt uit kleinere schilderijen. Je bespreekt vooraf hoeveel schilderijen nodig zijn en je bepaalt daarna samen het thema en het uiteindelijke voorwerp dat je wil schilderen. Vervolgens krijgt iedereen een eigen stukje doek en begint met schilderen. De stukken worden op het eind samengevoegd, waarbij duidelijk te zien is hoe de samenwerking is verlopen. Ook tijdens de workshop graffiti spuiten kan je ervoor kiezen om samen te werken aan één geheel. Bij de workshop ijssculpturen maken, word je onder verdeeld in teams en ga je de strijd met elkaar aan om het beste ontwerp. Tijdens deze workshop komt niet alleen samenwerking aan bod, maar ook communicatie, creativiteit én planning zijn hierbij erg belangrijk.

Samenwerking én plezier

Zo zijn er nog veel meer teambuilding activiteiten te noemen. Bedenk samen wat je leuk vindt en bepaal op die manier welke activiteit jullie gaan doen. Tijdens het uitzoeken van een activiteit begint de samenwerking dus al. Tijdens de teambuilding activiteit komt samenwerking helemaal sterk aan bod, maar gaat het om meer dan alleen samenwerking. Ook plezier staat bij alle activiteiten van Flitz Events hoog in het vaandel. Zo kan je dus het nuttige met het aangename verenigen. Een teambuilding activiteit is perfect als bedrijfsuitje, maar ook voor vrienden, familie en kinderfeestjes is het goed om te leren samenwerken. Je hebt hier altijd wat aan en je kan het leren terwijl je een leuke dag hebt. Plak er eventueel nog een andere activiteit aan vast of ga voor een drank- of dinerarrangement om te bespreken hoe de samenwerking is verlopen en hoe je de activiteit vond. Zo heb je de perfecte afsluiter van een leuke dag vol samenwerking.

Indoor activiteiten

Ontdek de veelzijdigheid van indoor activiteiten voor elke gelegenheid! Ongeacht het weer buiten, onze indoor activiteiten bieden de perfecte setting voor een leuke en interactieve ervaring. Of je nu interesse hebt in een artistieke workshop, zoals schilderen of het bouwen van zandsculpturen, of op zoek bent naar een spannende uitdaging met een escape room of lasergamen, er is altijd iets boeiends te doen. Deze activiteiten zijn ideaal voor teambuilding, familie-uitjes of vriendengroepen die een memorabele dag willen beleven zonder zich zorgen te hoeven maken over het weer. Duik in het plezier en laat je creativiteit en competitieve geest de vrije loop met onze indoor activiteiten!