Corona maatregelen: al onze activiteiten vinden buiten plaats en worden volgens de richtlijnen vanuit het RIVM verzorgd. Meer informatie

Uitjes & strand activiteiten Kijkduin

Het strand van Kijkduin is recentelijk flink verbreed ten behoeve van de versterking van de kust.  In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.  Na het vergaderen heerlijk uitwaaien op het strand van Kijkduin, kies uit de verschillende activiteiten dat bij u past! Maak een flinke wandeling of fietstocht door de duinen.  Met de GPS-duindropping laat Flitz-events u op een leuke en creatieve manier Kijkduin zien.

Kijkduin is zowel met het openbaar vervoer als met de auto prima te bereiken.

Stappenplan voor het maken van een arrangement:
Stap 1: Bepaal een begin- en eindtijd van uw evenement
Stap 2: Kies uw activiteit(en)
Stap 3: Voeg eventueel een een lunch, BBQ en/of feest toe
Stap 4: Vraag uw offerte aan

Sportieve activiteiten / uitjes Kijkduin

Top 3 Creatieve activiteiten / uitjes Kijkduin

Strandtent Kijkduin / BBQ Kijkduin

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een strandpaviljoens in kijkduin uitgekozen waar wij graag mee samenwerken. Wij zijn echter niet locatie gebonden en werken wij ook regelmatig vanuit diverse andere strandpaviljoens.

Het zonnetje komt door, tijd voor een heerlijke BBQ voor uw personeel op het strand! In samenwerkingen met verschillende strandtenten kan flitz-events het perfecte bedrijfsuitje voor u organiseren!

Er kan gekozen worden uit een groot aantal barbeque arrangementen. De BBQ’s kunnen worden verplaatst, zodat de koks temidden van de gasten de gerechten bereiden.

Al 10 jaar lange ervaring met verzorgen uiteenlopende strand evenementen op Kijkduin. Exotisch aangeklede activiteiten, wuivende palmbomen, tropische deuntjes, luxe hangmatten en afsluitend de Tropical Beach BBQ in Kijkduin. Laat het feest maar beginnen!

Het strand is goed te bereiken en gratis parkeren. Kijkduin heeft een heerlijk strand, met een gezellige, compacte boulevard met allerlei leuke tentjes voor een hapje en een drankje.

Naast de verzorging van uw bedrijfsuitje, hebben voor u een aantal strandpaviljoens in Kijkduin samengesteld waar wij graag mee samenwerken.

Combinatie arrangementen Kijkduin

Op de pagina ziet u een deel van de workshops waaruit uw personeelsuitje strand kan bestaan. Door deze te mixen en te matchen heeft u precies het stranduitje dat past bij de samenstelling van uw groep.

Na de uitkozen activiteiten kunnen we de afsluitende barbecue of buffet op het strand bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en uw activiteiten keuze.

Heeft u een bepaald budget en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen! Neem contact op voor de brochures en prijzen van de strandtenten mogelijkheden en beschikbaarheid!

En natuurlijk passen wij elk jaar ons pakket aan om wederom weer een onvergetelijk bedrijfsuitje voor u te organiseren.

FAQ

⭐ Een uitje organiseren?
Keuze uit meer dan 50 indoor of outdoor activiteiten al vanaf €12,50 per persoon. Vraag om de vrijblijvende offerte of neem telefonisch contact met ons op 070-2501429
⭐ Top 3 activiteiten / uitjes in Kijkduin?
Hieronder vind je de leukste activiteiten voor tijdens uw uitje!
1. Robinson Crusoe Experience
2. Powerkiten Kijkduin
3. Zandsculpturen Kijkduin
⭐ Een compleet verzorgde dag met activiteiten en een BBQ?
Op zoek naar een volledig verzorgde beachdag, een actief uitje of een volledig verzorgd uitje. Alles is mogelijk.