Powerkiten springenbedrijfsuitje-expeditie-Robinson-strandBranding raften
< >

Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest / vrijgezellendag zijn er in alle soorten en maten.

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vrijgezellenfeest in Scheveningen. Dan bent u bij ons aan aan het juiste adres. De ondergaande zon, relaxde muziek en een ijskoude Mojito zijn de ingrediënten om u vrijgezellenfeest succesvol te vieren.

Scheveningen is één van de bekendste badplaatsen van Nederland. Met z’n karakteristieke Kurhaus, z’n spraakmakende pier en geheel vernieuwde boulevard heeft Scheveningen op groepsuitjes gebied veel te bieden. Combineer je vrijgezellenfeest in Scheveningen met een bezoekje aan het beroemde Crazy Piano’s.

Het organiseren van een vrijgezellenfeest is een bijzondere aangelegenheid. Het moet een speciale dag worden voor de ‘vrijgezel’. Een leuke manier om samen met je vrienden toe te leven naar de aankomende en bijzondere grote dag.  De één wil een gezellig vrijgezellenfeest / dagje uit met een actieve workshop en de ander wil er een creatieve workshop. Bij flitz-events kunnen we een zo compleet mogelijk vrijgezellenfeest aanbod te kunnen presenteren. Wil je een rustige vrijgezellendag in stijl met een lekker hapje eten, kortom een echte verwendag, dan is dat mogelijk. n.

Tevens bestaat de mogelijkheid om de activiteit(en) af te sluiten met een heerlijke BBQ op 1 van onze TOP-locaties.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraag formulier zodat wij uw vrijgezellendag tot een ‘Flitzende’ dag kunnen maken!

TIP: Kijk eens bij de activiteit Powerkiten! Spelen met de krachten van de wind, waarbij we de vrijgezel natuurlijk over en door het zand kunnen laten sleuren! VRIJGEZEL MAG GRATIS DEELNEMEN AAN DE MEESTE ACTIVITEITEN!

Sportieve vrijgezellenfeesten / uitjes op het strand

Sportieve strand vrijgezellen activiteiten

Powerkiten en vliegeren Scheveningen kijkduin en hoek van holland

Vliegeren / powerkiten

Lekker een dagje uitwaaien met uw vrijgezellenfeest op het strand met vliegers in alle soorten en maten.

Expeditie Robinson Scheveningen Kijkduin en Hoek van Holland bedrijfsuitje

Expeditie Robinson Scheveningen

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk vrijgezellendag.

Zeskamp Strand van Scheveningen

Een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of vrijgezellendag.

Blokkarten

Blokarten / Strandzeilen Hoek van Holland

Bij blokarten draait het om adrenaline en snelheid, dankzij ons uitstekende materiaal stellen we u in staat om, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Bubble footbal

Bubble / Bumperz footbal Scheveningen

Een middag bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties tijdens het vrijgezellenfeest.

Boerenbeachgolf

Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand tijdens u vrijgezellendag!

Beachvolleyball toernooi

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrijgezellen groep? Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi.

Wie-is-de-rat-mol

Wie is de Rat (mol)

Leer uw vrienden op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. 

Workshop zandsculpturen maken

Bent u op zoek naar een creatief uitje vrijgezellen feestje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Vrijgezellen uitje op het water
Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

branding raften

Brandingraften

Branding raften is een coast-raft is een rubberboot met plaats voor maximaal 8 personen.

Golf surfen

Golfsurfen in Hoek van Holland is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Powerboat varen Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat tijdens de vrijgezellenfeest Scheveningen.

Creatieve vrijgezellen uitjes

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

pokerworkshop-scheveningen

Pokeren toernooi

Leer uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen.

Workshop Cocktail shaken

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Workshop Schilderen Scheveningen kijkduin

Workshop Schilderen

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met je vrienden 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Workshop-Sieraden-pimpen-maken5-150x150

Sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken.

1 groot schilder maken

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met je collega’s of vrienden 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Slippers pimpen voor de een vrijgezellen dames feest 

Saaie slippers en wil je komende vrijgezellenfeest op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers!

Workshop Salsa dansen

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsaworkshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning.

Puzzel Schilderij

Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijen is een leuke activiteit en teambuilding in een.

GPS tochten

GPS-tocht Scheveningen

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

GPS-tocht Kijkduin

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

GPS-tocht Hoek van Holland

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat