bamboe torenfrisbeeBubble footbal en Bumperzbounce hockey KNOTSHOCKEYlacrosse zeskamp
< >

Strand Spelen / Beachgames

Heb je het over Beachgames of strandspelen, praat je over sport, spel en strand. We hebben een breed scala aan allerlei strandactiviteiten. De groep wordt verdeeld in verschillende teams die het tegen elkaar op gaan nemen. In een spannende competitie zal uiteindelijk het beste team winnen en er met de trofee vandoor gaan. Maar voor dat het zover is zullen de nodige sportieve inspanningen geleverd moeten worden.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de zeskamp, maar met de beachgames kunt u uw eigen dag samenstellen. Bijvoorbeeld 1 uur bamboe toren bouwen en 1 uur beachvolleyball.

De typische strandspelen hebben wij voor u samengesteld.  Omdat de beachgames nogal afwijken van de reguliere sporten, beleef je vaak erg veel plezier. Bovendien geeft de gezonde zeelucht een extra dimensie aan het sporten op het strand. Perfect voor wanneer je een familiedag hebt of gewoon gezellig als bedrijfsuitje voor een stukje teambuiding, maar ook als vrijgezellenfeest of vriendenuitje werken dit soort groepsactiviteiten zeer ontspannend. Kijk welk soort strandspelen je het meeste aanspreekt.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat