Routebeschrijving Kijkduin

Routebeschrijving Kijkduin

Flitz-events is gelegen in het midden van de badplaats Kijkduin, zodoende zijn wij erg eenvoudig te bereiken. Kijkduin is één van de weinige plekken waar u nog gratis kunt parkeren.

Bekijk hieronder waar u kunt uitstappen of parkeren.

Routebeschrijving met de auto

Vanaf de snel weg:

Met de auto hou je vanaf de snelweg Den Haag Zuid-West aan en volg je de N211 en daarna volg je de Lozerlaan en de Kijkduinstraat.
NB: Indien u gebruik maakt van een navigatiesysteem hou dan “Deltaplein” aan.

Vanuit Den Haag:

Vanuit Den Haag kunt u het beste de Laan van Meerdervoort uitrijden richting Monster en bij de Kijkduinsestraat rechts richting de zee. Vanaf de A4 slaat u bij Delft af de N211 op en volgt u de S200 via Lozerlaan, Ockenburgstraat tot en met de Kijkduinsestraat. Daarna is het tijd voor genieten!

Parkeren Kijkduin

Achter het Deltaplein vind u een parkeerplaats en u kunt uw auto ook op loopafstand op de Machiel Vrijenhoeklaan kwijt. Tijdens de drukke zomerdagen kan parkeren een probleem zijn, maar met het openbaar vervoer kunt u gemakkelijk uw auto elders parkeren. Dan zit u alsnog binnen enkele minuten op het strand.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Den Haag Centraal kunt u direct met stadsbus 24 naar busstation Kijkduin achter Beachresort Kijkduin. Ook kunt u tram 3 richting Den Haag Loosduinen nemen. Dan stapt u uit bij tramhalte Heliotrooplaan en loopt u vanaf daar een kleine 10 minuten richting het strand.

Op bus 4 (Vanaf Station Den Haag Centraal bus 4 (Kijkduin). Vanaf Station Holland Spoor tram 8 of 9. Overstappen in het centrum Kijkduin). De bushalte bevindt zich tegenover het hotel.

Mindervaliden

Bij Biesieklette een speciale rolstoel voor het strand huren. Biesieklette is gevestigd aan Deltaplein 150­A.

Bedrijfsuitje Scheveningen |  Vliegeren GPS-droppingen Powerkiten GPS-scheveningenGPS-kijkduin || Cocktail shakenzeskamp|boerenbeachgolfpowerboat scheveningenzandsculpturen|schilderworkshopbeachvolleybeachdag |Powerkiten scheveningenVliegeren scheveningen | powerkiten-Hoek van Holland bedrijfsuitje ScheveningenCocktail shakenWorkshop SchilderenVliegeren scheveningen | Golfsurfen scheveningenGPS-droppingen Powerkiten-scheveningen | GPS-scheveningenSlippers pimpen ScheveningenSieraden maken