Scheveningen strandbedrijfsuitje uitje Scheveningen srandclub Wij workshop cocktail shakenBedrijfsuitje-Scheveningen-StrandBedrijfsuitje ScheveningenBedrijfsuitjes-Scheveningen-Strand
< >

Uitje Scheveningen

Bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen.

Offerte aanvragen
Flitz-events organiseert al vele jaren met plezier en enthousiasme bedrijfsuitjes/evenementen in Scheveningen.

Het strand van Scheveningen is de populairste strand van Nederland. Het strand van Scheveningen is in de zomer en winter geliefd bij veel mensen. Dankzij het brede strand is er genoeg ruimte om het bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen te verzorgen.

In samenwerking met verschillende restaurants en strand paviljoens in Scheveningen, kunnen we de juiste arrangementen voor uw bedrijfsuitje aanbieden.

Alle strand paviljoens en terrassen met een spectaculaire uitzicht op zee, dus perfect voor een uitgebreide lunch of / en een overheerlijke BBQ en een top feest in combinatie met een sportief of creatief bedrijfsuitje.

Na het uitkiezen van een activiteit voor het bedrijfsuitje in Scheveningen kunnen we de afsluitende barbecue of buffet bespreken. De prijs van uw uitje is afhankelijk van het aantal deelnemers, gewenste catering en activiteit keuze.

Heeft u een bepaald budget voor uw bedrijfsuitje of personeelsuitje en komt dit niet overeen met de prijzen, dan kunnen we altijd wat voor u regelen!

Hier onder vindt u verschillende bedrijfsuitjes die wij in Scheveningen kunnen verzorgen voor u.

Indien je iets niet kunt vinden of indien er vragen zijn, aarzel dan niet en neem direct contact met ons zodat we je direct kunnen helpen!

Bel voor meer informatie naar 06-47037110

Uitje Scheveningen

Personeelsuitje, bedrijfsuitje, bedrijfsfeest op het strand van Scheveningen.

Actieve Bedrijfsuitjes op Scheveningen

zeskamp Scheveningen kijkduin en hoek van holland strand

Zeskamp Strand (team buildings bedrijfsuitje)

Een op maat gemaakt bedrijfsuitje op Scheveningen. Kies zelf uit een groot scala aan diverse spelen, zodat u zelf de een super bedrijfsuitje op Scheveningen kan organiseren.

Workshop Cocktail shaken bedrijfsuitje

Workshop Cocktail shaken

Bedrijfsuitje cocktail shaken in Scheveningen. Met een goede houding, brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het bedrijfsuitje cocktail shaken in Scheveningen tot een ware belevenis!!

Bedrijfsuitje boerengolf op het strand

Boeren beachgolf

Maak kennis met de populaire sport boerengolf! En deze keer niet in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! ideaal voor een leuk relax bedrijfsuitje op Scheveningen!

Powerboat Scheveningen bedrijfsuitje Scheveningen powerboot

Powerboat Scheveningen

Rondvaarten met 80 km per uur over het water voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat. Een echte spektakel voor uw bedrijfsuitje in Scheveningen.

bedrijfsuitje Scheveningen beach volleybal toernooi

Beachvolleyball toernooi

Met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen. Een geheel verzorgde beach volleybal toernooi op het strand van Scheveningen. Ideaal voor een teambuildings bedrijfsuitje op Scheveningen.

Bedrijfsuitje Scheveningen Bubble-footbal

Bubble / Bumperz footbal

Een bedrijfsuitje in Scheveningen met als evenement bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties.

pokerworkshop toernooi bedrijfsuitje scheveningen

Pokeren toernooi

Leer tijdens het bedrijfsuitje in Scheveningen uw collega’s op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen.

Bedrijfsuitje Scheveningen branding raften

Branding raften

Voor een heftig bedrijfsuitje op Scheveningen is raften het ideale bedrijfsuitje. Branding raften is een coast-raft is een rubberboot met plaats voor 8 personen.

suppen Scheveningen

Suppen / Standup paddle boarden

Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment.

Creatieve uitjes op Scheveningen

Bedrijfsuitje Schilderen op het strand van Scheveningen

Workshop Schilderen

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met je collega’s of vrienden 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Of liever 1 groot schilderij met kleine schilderijen maken?.

Vliegers bouwen bedrijfsuitje Scheveningen

Vliegers bouwen

The sky is not longer the limit! Maak in teams tijdens het bedrijfsuitje in Scheveningen een eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop vlieger maken ! Gaat u de uitdaging aan?

Zand sculptuur maken bedrijfsuitje Scheveningen Zandkasteel

Workshop zandsculpturen maken

Een creatief bedrijfsuitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Bedrijfsuitje Scheveningen Slippers pimpen en versieren

workshop Slippers pimpen / Slippers versieren

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is een bedrijfsuitje slippers pimpen in Scheveningen echt wat voor u! Maak uw eigen paar unieke slippers!

Workshop-Sieraden-pimpen-maken Sieraden maken bedrijfsuitje Scheveningen

Sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen maken met een bedrijfsuitje in Scheveningen? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken.

Uitje GPS-tocht Scheveningen

Bedrijfsuitje gpstocht op het strand

GPS-tocht Scheveningen

Wilt u een rustig bedrijfsuitje op Scheveningen en was u vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor u! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Wie-is-de-rat-mol

Wie is de Rat (mol)

Leer uw tijdens het bedrijfsuitje in Scheveningen uw collega’s op een andere manier kennen, bij dit bedrijfsuitje mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. 

 

Uitje op het strand van Scheveningen:

Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen

Scheveningen is de populairste badplaats van Nederland. Natuurlijk is er het brede strand en de gezellige boulevard.

Bedrijfsuitje Kijkduin

Bedrijfsuitje Kijkduin

In de rustige badplaats Kijkduin is het heerlijk genieten! Privacy en rust zijn daarmee gegarandeerd op een unieke plek aan het strand met uitzicht op zee.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Hoek van Holland, als evenementen badplaats nummer 1 van Nederland, over een uniek evenementen aanbod.

Bedrijfsuitje op locatie

Bedrijfsuitje op locatie

Andere locatie in overleg met ons, dan kunnen wij kijken of de locatie geschikt is voor het uitje die u wilt!

Winter events / Bedrijfsuitje winter

ijs sculpturen Scheveningen

Bedrijfsuitje winter ijs sculpturen

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Dit uitje uitermate geschikt als teambuildingsactiviteit.

Goedkoop Uitje Scheveningen

Wilt u een goedkoop bedrijfsuitje in Scheveningen? Ook dat is mogelijk!
Flitz-events is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige bedrijfsuitjes en personeelsuitjes tegen een scherpe prijzen. Bij Flitz-events kunt u bijna voor elk budget een bedrijfsuitje Scheveningen boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Bedrijfsuitje Scheveningen, Vliegeren | Golfsurfen Scheveningen | GPS dropping | Powerkiten | GPS Scheveningen | GPS kijkduin | workshop Cocktail shaken | zeskamp|boeren beachgolf | powerboat Scheveningen|zandsculpturen|Schilder workshop | beachvolley beachdag |Powerkiten Scheveningen | Vliegeren Scheveningen | powerkiten-kijkduin| powerkiten-Hoek van Holland| vliegeren kijkduin | bedrijfsuitje Scheveningen | Workshop Schilderen | Vliegeren Scheveningen | Golfsurfen Scheveningen| GPS dropping | Powerkiten Scheveningen | GPS Scheveningen| Slippers pimpen| Sieraden maken

 

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat