beachtennis-scheveningenvliegeren Scheveningenbedrijfsuitje expeditie Robinson strand scheveningenPokerworkshop
< >

Bedrijfsuitje strand

Flitz-events is gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes op het strand van Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland van 2 tot 1500 personen.

Bedrijfsuitjes op locatie is mogelijk in overleg.

Offerte aanvragen
Wilt u uw personeel belonen voor een jaar hard werken? Zoekt u iets nieuws, iets sportiefs en origineel voor een bedrijfsuitje? Dan is een bedrijfsuitje of personeelsdag de uitgelezen manier om uw waardering kenbaar te maken. Flitz-events snapt als geen ander dat een perfect georganiseerde bedrijfsuitje of personeels-dag zal zorg dragen voor een positievere atmosfeer binnen uw bedrijf/afdeling. Met een divers programma (actief-creatief-avontuurlijk) en verschillende sfeervolle locaties zal Flitz-events er voor zorgen dat uw personeel het bedrijfsuitje / personeelsdag nooit zal vergeten.

Flitz-events stemt het programma af op uw wensen. Wat dacht u van een beachdag met aansluitend een compleet verzorgde barbecue? Of een driclinic met gevarieerde lunch? Geef je liever de voorkeur aan een “stranddag op maat”? Ook dat kut u aan Flitz-events toevertrouwen. Na 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitje en personeelsuitjes, zorgt flitz-events voor een afwisselend bedrijfsuitje vol sport, spel, spanning en sensatie! Alles is mogelijk!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier zodat Flitz-events voor u een ‘Flitsende’ bedrijfsuitje kan organiseren!

Locaties voor uw bedrijfsuitje:

Strandpaviljoen voor uw bedrijfsuitje:

Bedrijfsuitjes, personeels uitjes, teambuilding uitjes, beachgames en uitjes strand:

Sportieve bedrijfsuitjes op het strand

Powerkiten en vliegeren Scheveningen kijkduin en hoek van holland

Bedrijfsuitje vliegeren / powerkiten op het strand

Lekker een dagje uitwaaien met uw bedrijfsuitje op het strand met vliegers in alle soorten en maten.

Expeditie Robinson Scheveningen Kijkduin en Hoek van Holland bedrijfsuitje

Be Robinson op het strand

Het bedrijfsuitje van 2017 op het strand. Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk evenement.

expeditie robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen

Durft u het aan de ware Robinson Crusoe experience evenement? Ontsnap aan de kannibalen door kokosnoten te schieten met een eigengebouwde katapult, vuur maken op het strand en nog veel meer.

achery-tag-scheveningen

Shoot out

Ga met je vrienden, familie of collega’s de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog sluip je zo stil mogelijk op je tegenstander af.

Zeskamp Strand

Een groot scala aan diverse spelen, zodat de zeskamp makkelijk aan kunnen passen aan het weer, omgeving of doelgroe. Voor elk bedrijfsuitje geschikt.

Blokkarten

Blokarten / Strandzeilen

Bij blokarten draait het om adrenaline en snelheid, dankzij ons uitstekende materiaal stellen we u in staat om, onder begeleiding van onze ervaren instructeurs.

Bubble footbal

Bubble / Bumperz footbal

U kent het wel, de standaard bedrijfsuitjes, tijd voor iets nieuws. Een middag bubbelvoetbal staat garant voor lachen, gieren en brullen om elkaars acties.

Boerenbeachgolf

Maak kennis met de inmiddels mateloos populaire sport boerengolf! En deze keer niet standaard in een weiland vol met koeien, maar lekker op het strand! ideaal voor een rustig bedrijfsuitje!

Beachvolleyball toernooi

Wie wil er nou niet met blote voeten in het zand staan en gezellig een potje volleyballen met vrienden of collega’s? Met uw collega’s een geheel verzorgde beach volleybal toernooi. ideaal voor een sportief bedrijfsuitje!

Wie-is-de-rat-mol

Wie is de Rat (mol)

Leer uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje op een andere manier te leren kennen, bij dit evenement mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen. 

Workshop zandsculpturen maken

Bent u op zoek naar een creatief bedrijfsuitjeuitje op het strand? Dan is de workshop/ bedrijfsuitje zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Bedrijfsuitje op het water
Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

branding raften

Brandingraften

Branding raften is een coast-raft is een rubberboot. Durft u de uitdaging tijdens uw bedrijfsuitje aan?

Golfsurfen

Golfsurfen met uw bedrijfsuitje in Scheveningen is fun en iedereen kan het. Ervaar hoe je onder begeleiding de beginselen van surfen binnen no time onder de knie krijgt!

Powerboat varen Scheveningen

Rondvaarten op hoge snelheid organiseert voor de kust van Scheveningen met een RIB Powerboat in Scheveningen. Met hoge snelheid over het water met uw bedrijfsuitje.

suppen Scheveningen

Suppen / Standup paddle boarden

Nog nooit van Stand Up Paddle gehoord? Dat is niet zo gek. Stand Up Paddle is een vrij nieuwe sport, maar tegelijk de snelst groeiende watersport van dit moment.

Creatieve bedrijfsuitjes op het strand

Scheveningen, Kijkduin en Hoek van Holland

pokerworkshop-scheveningen

Pokeren toernooi

Leer uw collega’s tijdens het bedrijfsuitje op een andere manier te leren kennen, bij dit bedrijfsuitje mag iedereen namelijk ongestraft liegen en bedriegen.

Bedrijfsuitje cocktail shaken

Bedrijfsuitje cocktail shaken. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Bedrijfsuitje schilderen

Samen 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve bedrijfsuitjes.  Goed samenwerken is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Vliegers bouwen

The sky is not longer the limit! Maak je eigen vlieger en laat deze tot eenzame hoogte stijgen tijdens deze workshop vlieger maken ! Ga jij de uitdaging aan?

Workshop-Sieraden-pimpen-maken5-150x150

Bedrijfsuitje sieraden maken

Altijd al je eigen sieraden willen maken? Dat kan in de gezellige workshop sieraden maken.

1 groot schilder maken

Bent u de nieuwe Picasso? Samen met je collega’s of vrienden 1 groot schilderij maken is één van onze creatieve activiteiten. Een goede samenwerking is hierbij een vereiste en dus de perfecte manier om aan de slag te gaan met teambuilding.

Zandsculpturen maken

Bent u op zoek naar een creatief bedrijfsuitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Bedrijfsuitje slippers pimpen

Saaie slippers en wil je komende zomer op het strand de show stelen met je slippers? Dan is de workshop slippers pimpen echt wat voor jou! Maak je eigen paar unieke slippers!

Workshop Salsa dansen

Gezelligheid en plezier staan centraal bij de Salsaworkshop: voor je het weet, sta je te swingen als een echte Salsa Koning.

Bedrijfsuitje puzzel Schilderij

Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijen is een leuke activiteit en teambuilding in een.

Bedrijfsuitje GPS tochten

GPS-tocht Scheveningen

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

GPS-tocht Kijkduin

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

GPS-tocht Hoek van Holland

Was je vroeger weg van spoorzoekertje spelen? Dan is een GPS tocht helemaal wat voor jou! De nieuwste vorm van wandelen met avontuur is een GPS –tocht en is geschikt voor jong en oud, groot en klein.

Kies één van onze rondvaarten in Den haag:

Rondvaart Sloep den haag

Sloep / boot varen Den haag

De leukste rondvaart op maat in Den Haag en Scheveningen. Boek nu jullie eigen sloep met schipper en ontdek de mooie Haagse grachten van Den Haag.

Sloep varen den haag

Party boot Den Haag

Kennis opdoen over de verschillende soorten varianten in wijnen? En dat allemaal terwijl u ontspannen een rondvaart maakt op de boot door Den Haag. U proeft de lekkerste wijnen en krijgt uitleg van de beste sommeliers.

Borrel rondvaart den haag

Borrel rondvaart Boot Den Haag

Stap aan boord in één van de borrelboten van Flitz-events die u meeneemt voor een rondvaart naar de mooiste plekken van Den Haag. Er worden lekkere hapjes en drankjes geserveerd terwijl u en uw gasten genieten van het uitzicht en de sfeer aan boord.

Rondvaart den haag picknick

Picknick rondvaart Boot Den Haag

Cocktail shaken in Hoek van Holland. Met een goede houding, liefde, een brede glimlach en uiteraard de perfecte moves, maakt het cocktail shaken tot een ware belevenis!!

Rondvaart den haag sloep

Geschiedenis Roasted pinda

Stap op en geniet van onze overheerlijke Spaanse tapas. Genieten doet u zo, waarbij de haagse wijken in kaart komen.

Winter events / Bedrijfsuitje winter

Top 3 winterse bedrijfsuitjes en uitjes

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

top4_ijs-sculpturen

 

Bedrijfsuitje / uitje ijssculpturen

Winterse uitjes top 3

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het ijs? Dan is de workshop ice sculpturen een gegarandeerd succes. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak aan de hand van thema de mooiste creaties.

top4_spelshow

 

Ik hou van Winter Wonderland

Winterse uitjes top 3

Wie van jullie heeft het meeste kennis in huis? Wie kan het snelst op de knop drukken om het juiste antwoord te geven? En wie houdt zijn hoofd koel bij de tikkende tijdbom?!

top4_-winter-games

 

Winter games bij winterwonderland

Winterse uitjes top 3

Omdat ook in de wintermaanden het strand een prachtige plek is, zelfs betoverend eigenlijk, presenteert Flitz-events de Winterwornd met indoor games!

Geen naam

Top 3 sportief bedrijfsuitje / uitje winter

Hieronder vindt u onze  top 3 winterse bedrijfsuitjes / uitjes:

powerkiten-vliegeren-winter

Vliegeren / powerkiten

Sportieve winterse uitjes top 3

Lekker een dagje uitwaaien op het strand van Scheveningen met vliegers in alle soorten en maten.

expeditie-poolcirkel

Expeditie Robinson

Sportieve winterse uitjes top 3

Spanning, sensatie, teambuilding en plezier staan garant voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

blokarten-strandzeilen-winter

Blokarten Strandzeilen

Sportieve winterse uitjes top 3

Stap in de kart en laat je meeslepen door de wind, span het zeil en ga harder en harder! Hoor de wind langs je oren suizen en geniet van de heerlijke frisse zeelucht.

Alle sportieve strand activiteiten

Geen naam

Top 3 Creatief bedrijfsuitje / uitje winter

De creatieve workshops in Scheveningen bestaan uit diverse activiteiten. Van zandsculpturen tot slippers pimpen. Er is keuze genoeg om leuke creatieve workshops in Scheveningen te doen.

Natuurlijk is het mogelijk om de creatieve workshops te combineren met actieve workshops op het strand van Scheveningen. Omdat niet iedereen binnen het bedrijf dezelfde interesses heeft, is het soms lastig als “organisator” om voor iedereen een leuke dag te organiseren.

Onze creatieve workshops kunnen zowel als onderdeel van een bedrijfsuitje, als losse workshop worden geboekt.

Hieronder vindt u onze  top 3 creatieve bedrijfsuitjes:

gpsdropping-winter

GPS-dropping

Creatieve winterse uitjes top 3

Houdt u van een magische zoektocht in ijskoude winterse sferen? Dan is de GPS-tocht helemaal wat voor u. IJskoude temperaturen, ijzige paden en onderweg een sneeuwballengevecht?

schilderworkshop-winter

Puzzel Schilderij

Creatieve winterse uitjes top 3

Samen een groot schilderij maken bestaande uit kleine schilderijen is een leuke activiteit en teambuilding in een.

workshop-cocktail-shaken-winter

Cocktail workshop

Creatieve winterse uitjes top 3

Bent u op zoek naar een creatief uitje op het strand? Dan is de workshop zandsculpturen bouwen een gegarandeerd succes.

Geen naam

Winter bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje winter

Voor de organisatie van een leuk bedrijfsuitje in de winter bent u bij Flitz-events aan het juiste adres. Wij beschikken over de juiste kennis en ervaring om voor u een succesvol bedrijfsuitje in de winter te organiseren.

Offerte aanvragen
Flitz-events

8,8

10 0
109 Beoordelingen


Waarom Flitz-events

  • Alle activiteiten in eigen beheer
  • Levert binnen 24 uur uw offerte op werkdagen
  • Verzorgt meer dan 700 evenementen per jaar
  • Persoonlijk contact
  • Uitjes op maat